Max Legend
The black swordsman
- Член од
- 27 септември 2010
- Мислења
- 4.339
- Поени од реакции
- 6.479
- Локација
- Somewhere in Midland
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега ми пиша другар од Струга, чекам официјална потврда и јас.Линк?
П.С Немој некој да ме цитира и да ми каже дека Грујо не е тука. Знам дека не е тука но има 100 министри и потпретседатели на влада што можат да отидат.
Ситуацијата се смирува со испраќање на Единици за Брзо Распоредување и апсење на вахабистите. Доста разговори со овој провокатор Мерко!Што доживеавме.... Мерко ги повикува Ахмети и Груевски во Струга да ја смиреле ситуацијата !
http://www.plusinfo.mk/vest/31739/M...i-Ahmeti-vo-Struga-za-da-ja-smirat-sostojbata
Алоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо !!!
Мерко е градоначалник на една Струга и тој мора да ги повика за да дојдат и да смират ситуација?
Каде им е мозокот на тие гомна бе?
Не знаат самите дека треба да се отиде таму и да се провери каква е ситуацијата?
Тие се лидери (демек) на една држава и не им текнува дека нешто треба да се превземе?
Зошто е оваа флегматичност?
Да им се помочам в уста на сите нив !
П.С Немој некој да ме цитира и да ми каже дека Грујо не е тука. Знам дека не е тука но има 100 министри и потпретседатели на влада што можат да отидат.
Уште полошо......... патетики не знам што друго да кажам.....Грујо пред саат време го видов кај мене у населба даваше интервју за нешто.
Можно. Пошто денес го вратија државното знаме на јарбол. Колку ли издржало, се прашувам? Саат време? ...многу е саат. 25 минути?Сега ми пиша другар од Струга, чекам официјална потврда и јас.
Да не беше територијалната поделба од 2004 немаше ни Мерко ни некој друг Серко да биде градоначалник на Струга.Да не заборавиме со чија помош дојде Мерко за втор пат градоналачник на Струга. ДА НЕ ЗАБОРАВИМЕ
Ја сепак не верувам, за денес нема шанси. Сигурно врие од полиција во Струга.Можно. Пошто денес го вратија државното знаме на јарбол. Колку ли издржало, се прашувам? Саат време? ...многу е саат. 25 минути?
Да погодим, да се извини градоначалникот на Вевчани, да се иселат неколку семејства од Струга ќе прифатиш извинувањето ?Не создавај лажна слика и надеж , сакав и на една девојка тука да и речам , пред да бараш оружје , гледај дали навистина имаш... за да пукаш.
Вака преку форуми сите испаѓаат војници , а кога вистинските војници бараат помош ги оставате на цедило. (Не сакам да се вратам назад на минати болки , но памтам убаво во Лешок пред да влезе УЧК , селаните на Лешок велеа , сите ќе умреме до еден , но селото нема да падне ... дојде денот кога требаше на дело да ја покажат таа теорија ... но сепак побегнаа сите, селото падна).
Никогаш не ги побарал војна , ако јас не сум тој што би војувал ... никогаш не би барал палење на црква , се додека јас не можам тоа да го направам ... го правам тоа што ме бива.
Мразам патриотишта што подгреваат состојби , бараат војни , но се кријат под женска сукња. Барајте мир , тоа би било за сите најдобро.
колку што јас читав веке врие од полиција во Струга, така да не верувам дека повторно би го запалиле знамето.Да не беше територијалната поделба од 2004 немаше ни Мерко ни некој друг Серко да биде градоначалник на Струга.
--- надополнето: 31 јануари 2012 во 15:55 ---
Ја сепак не верувам, за денес нема шанси. Сигурно врие од полиција во Струга.
Кај ги виде крстоносците тука?Дал муџахедини дал крстоносци исто ми е мене.