Фан Клуб: Јувентус

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
до кога ќе ги имате овие ограничени размислувања..ако си доволно возрасен ќе разбериш дека гуарин не ги одбил Интер туку Интер не понудиле доволно пари бидејќи Бранка со трошки сака да го ќари..денес сите се кешаристи и не гледаат многу кој во кој клуб игра,затоа вакви глупи изјави на агентите можат само неупатени луѓе да му веруваат..како Миланезите што веруваат дека Тевез сака за нив да игра а всушност тој сака каде што повеќе нудат..2012 година сме и мислам дека треба да знаете што се го врти светот!
А бе може е така не знам,ја така прочитав,а и според неговата изјава,не знам дали си ја прочитал кога изјави дека ако си иде ќе оди само во Јуве.

Него шо праиме со Лече?:D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
А бе може е така не знам,ја така прочитав,а и според неговата изјава,не знам дали си ја прочитал кога изјави дека ако си иде ќе оди само во Јуве.

Него шо праиме со Лече?:D
Како прво тоа е медиумска војна за повеќе да нудат екипите кои се заинтересирани за него..значи се работи за ПАРИ а не дека сакал во Јувентус да игра што е многу логично....таквите грачи исчезнаа односно тоа време исчезна кога за клубовите се играше за срце..и самите знаете дека е така кога Агуеро изјавуваше у ааа дека сака за Јувентус и оп Сити понуди повеќе пари и си го прибра што е чист доказ за мојата теза..а и знаеш дека Јувентус е многу побогат клуб од Интер и попрофитаболно работат..а со Лече нема што да правиме..клаидлниците мора некако пари да вадат и да живеат..цел свет се лакомеше Интер да ја игра демек бркаат сега скудето(мадиња рендани) и ЛШ и оп изгубија..иначе ако вервате дека фудбалот се игра како некогаш тогаш не знам што да речам..јас со двете раце потврдувам дека Милан ќе биди шампион опваа година бидејќи ''одозгора'' така е наредено..правете ме ненормален колку сакате но таа е реалноста а само ние обичните фанови во Македонија не го знаеме тоа и се лажиме а оние во Италија и тоа како знаат каква е работата!

A

apidrone

Гостин
Како што „одозгора“ беше измислено и наредено Фарсополи? Молим те, уживај си во фудбалот и во твојата екипа.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
А бе да беше за пари немаше да изјавува дека сакал само во Јуве да игра,Агуеро никад не рекол дека сака да игра за Јуве,а ова со утакмицата кој ја наместил?па знаеш и ти како игра Интер,нема никаква игра,мислиш дека ова беше сигурна двојка па сите ја играле двојка?заборавивте на Раниери дека напраивте серија од неколку победи,не беше наместена ,Раниери си го напраи своето,во тоа што е најдобар,а и тимот не ви е сјајен,од една страна Интер има лош тренер,никаква игра,потрошени играчи и ми викаш дека била наместена? тоа дека Милан ќе биде шампион ќе видиме,може ќе биде може не.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
1. Риспект за Џони Вајсмилер, и покрај то шо е Интераш, за многу работи е ептен е во право во овие постови. Генерално мислам дека децата на терен си играат фудбал како шо треба али кога треба нешто да се натокми со мали финеси се штима резултатот. Не вервам дека секој еден на терен е свесен дека мечот треба да заврши 3-1 (пример) мора да има малку жар да лажи мечот, али неколку фаци ќе ги суредат работите.
2. Раниери си е супер тренер. За техничкиот дел. Знај да го суреди тимот да постави формација и слично. То нешто го има и докажано на неколку пати досега. Колку клубови ги има вадено од калта мислам дека сите сте свесни. Проблемот кај него е шо нема HR способности и зато повремено му бегат работите од контрола. Типот мислам дека би бил идеален како советник или помошник тренер.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
А бе да беше за пари немаше да изјавува дека сакал само во Јуве да игра,Агуеро никад не рекол дека сака да игра за Јуве,а ова со утакмицата кој ја наместил?па знаеш и ти како игра Интер,нема никаква игра,мислиш дека ова беше сигурна двојка па сите ја играле двојка?заборавивте на Раниери дека напраивте серија од неколку победи,не беше наместена ,Раниери си го напраи своето,во тоа што е најдобар,а и тимот не ви е сјајен,од една страна Интер има лош тренер,никаква игра,потрошени играчи и ми викаш дека била наместена? тоа дека Милан ќе биде шампион ќе видиме,може ќе биде може не.
Јас не викам дека 100% е наместена но многу фактори ми кажуваат на такво нешто настрана што Интер има никаков тим...остајго тоа оваа тема е за Јувентус и коментирајте си за вашиот клуб..сега не е време да коментираме за тоа кога има веродостојни теми ..јас и милијарда посто сум сигурен дека и во Шпанија е наредено Барса да не стани шампион ама јбг фановите и навивачите на Реал Мадрид си мислат дека се во денешниот фудбал е реално и на теренот се игра машки без местенки и заверувања..многу преочигледни работи се случуваат зарем не гледате??..на Милан секое коло му свират без врска пенали а играат три пати послабо од Јувентус и не знам како можи со онаква игра да се само еден поен позади вас кога од 10 утакмци Јувентус 7 ќе го победи Милан..ама то е денешниот фудбал е таков и ние мораме да се навикниме на тоа!

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
На пример за мене местена беше Јувентус - Каљари 1-1 .. Од причини што Јуве фуриозно тргна бапна гол ко на плејстејшн и не може после голот да падне и технички и ни малку да притиска а знаејќи дека милан и интер играат дерби а јуве ако тепаше ќе избегаше ...
--- надополнето: 29 јануари 2012 во 19:29 ---
На пример за мене местена беше Јувентус - Каљари 1-1 .. Од причини што Јуве фуриозно тргна бапна гол ко на плејстејшн и не може после голот да падне и технички и ни малку да притиска а знаејќи дека милан и интер играат дерби а јуве ако тепаше ќе избегаше ...

Член од
29 јануари 2012
Мислења
29
Поени од реакции
2
Zdravo decki.Koj saka da odi na MILAN-JUVENTUS na 26.02.2012 najdov kade moze da se kupat karti i prevoz za natprevarot.Kaj nas momentalno nema ponudi.Najdov od Ljubljana se traga 129 evra so karta za natprevarot,pat i razgleduvanje na Milano_Od skopje do ljubljana ima sekoj den avtobus povratna karta e 100evra.Jas sum vo plan da odam pa ako ima zainteresirani moze da se dogovorime.Pozdrav

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Zdravo decki.Koj saka da odi na MILAN-JUVENTUS na 26.02.2012 najdov kade moze da se kupat karti i prevoz za natprevarot.Kaj nas momentalno nema ponudi.Najdov od Ljubljana se traga 129 evra so karta za natprevarot,pat i razgleduvanje na Milano_Od skopje do ljubljana ima sekoj den avtobus povratna karta e 100evra.Jas sum vo plan da odam pa ako ima zainteresirani moze da se dogovorime.Pozdrav
Преку ЈувеБалкан? И јас сум решен да одам оваа сезона , но далеку попривлечно ми стои > Јувентус Арена , Јуве - интер на 25 Март .

Член од
29 јануари 2012
Мислења
29
Поени од реакции
2
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Грешка е тоа на страната на агенцијата 129 е само картата и тоа 3.RING плус до Љубљана 100 евра повратна, коа веќе ќе дадеш од МК до Љубљана за автобус поарно дај 120 евра повратна со комбе од Скопје со Милано и земи си ја картата дирекно од сајтот. ;)

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
По натпреварот Милан : Каљари, интервју за Скај спорт даваше Селино се осварна на трансферот на наинголан, тој беше категоричен и кажа дека Нианголан останува во Каљари не е на продажба моментално!

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414

Ednostavno nemozam da opisam kolku bese mokno da se bide del od 1 vakov golem natprevar !! Mi se ispolni zivotnata zelba da gi gledam Juventus vo zivo :) Pozdrav juventini i se nadevam deka sekoj od vas ke ima prilika barem 1 da otide i da bide del od edno vakvo golemo slucuvanje :)

Член од
29 јануари 2012
Мислења
29
Поени од реакции
2

Ednostavno nemozam da opisam kolku bese mokno da se bide del od 1 vakov golem natprevar !! Mi se ispolni zivotnata zelba da gi gledam Juventus vo zivo :) Pozdrav juventini i se nadevam deka sekoj od vas ke ima prilika barem 1 da otide i da bide del od edno vakvo golemo slucuvanje :)
Druze ti tamo zivees ili specijalno otide za natprevarot?

Kajgana Shop

На врв Bottom