Ви треба драјвер? Побарајте тука.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Ako od tuka si gi simnal "drajverite" i ako ubavo go procitas toa so mali bukvi do Wireless driverot za XP t.e. "2009.12.30 update" mozes lesno da zakljucis deka ova ne e bas komplet drajver tuku apdejt na drajverot koj veke treba da ti bide instaliran (ako e kupen so preinstaliran XP a ne linux) pa tek posle apdejtopv da profunkcionira. Kolku pari tolku muzika.Razlikata so Win7 e vo toa so 7cata veke ima drajveri za ova pa ako izberes Win7 za OS nemas niso za download od drajveri osven Live Update i manuali. Tebe ti treba ustvari EE PC R3covery DVD da si najdes od negde pa posle da im naprais updejt na drajverive. Eve ti edno linkce da vidis so ti fali ustvari i kako se instalira.
Епа работата е тоа што јас тоа ЦД го имам :)
Ги имам сите драјвери, фабрички и убаво има на ЦД-то опција install-all :)
Пробав и посебно и пак нејкеше. Иначе за инсталирање едно-друго, све ми е јасно зошто не сум нов во ова. Единствено ми треба драјвер, ништо друго :)

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Луѓеее ај малце помош .. ! значи имам рачка од вие за играње на пц , и коа ја уклучувам глеајте шо ми дава. . !

после тоа коа ќе отидам на тоа жолтото ,

воа ми го даваа .. ? ај помош ..

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Ми треба драјвери за D-Link AirPlus XtremeG DWL-G650. H/W:B2 & F/W:2.23
За WinXp ми требаат. Картичкава е до толку зезната што драјверите морало да бидат специјално за H/W верзија и F/W верзијата за да работи, Пробав со многу драјвери и со никои не можам да ја управам. Ај ќе ве молам ми треба, не можам интернет да пуштам на лап-топот :)

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Луѓеее ај малце помош .. ! значи имам рачка од вие за играње на пц , и коа ја уклучувам глеајте шо ми дава. . !

Хмм и јас некојпат така сум имал проблем кога уклучувам џојстик. Ако имаш повеќе USB порти пробај на некоја друга, мене на едната ми прави така на другата си работи без проблем :)

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Хмм и јас некојпат така сум имал проблем кога уклучувам џојстик. Ако имаш повеќе USB порти пробај на некоја друга, мене на едната ми прави така на другата си работи без проблем :)
ПРОБАВ НА СИТЕ .. НЕЈЌЕ .. ! :(

L

Löwe

Гостин
Некој да ми даде линк за Даунлоад на Драјвер за Графичка Ати Радеон x1650?

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.649
Поени од реакции
7.490

Провери си во BIOSot од матичната дали имаш опција USB Legacy support, ако имаш и е на Disable смени ја во Enable.

Член од
26 февруари 2012
Мислења
38
Поени од реакции
17
POMOSH!!!
od pred nekoe vreme neznam zosto nemozam nisto da slusam od internet pesni, zvuci nisto, a od kompjuter mozam...
sto bi mozelo da bide problemot i kako da go resam??
ako znae nekoj da mi pomogne..
fala

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.782
Поени од реакции
39.886
Не се разбирам многу од компјутери, ако може некој кој е поупатен да ми пише ПМ, имам проблем со драјверите за графичката.

Член од
9 јануари 2011
Мислења
418
Поени од реакции
563
Ako mozi drajveri za Delux DLV-B705 Fala.

Kajgana Shop

На врв Bottom