I
IBIZA SOUND
Гостин
za ne namera ne se kaznuva nistoПепе само со опомена од Шпанската федерација, ц ц ц.
a kaj pepe nemase nikakva namera,se bese slucajnost
za ne namera ne se kaznuva nistoПепе само со опомена од Шпанската федерација, ц ц ц.
Ти си чудо од човека еј жими све.Тоа ти е каталонче, коа ќе му напраиш нешо одма плаче, негов играч ако напраи друг неспортски потег се смее... Никој од Реал не рече дека Пепе у тревата згазна, никој на никаков начин не се обиде да го оправда потегот. Пепе дури и јавно се извини, за разлика од тој вашиот, кој дури и се смееше. Али од таква екипа не се ни очекува нешто поарно.
Нека има не викам не, за секој не спортски потег нека има. Колку е по дебилен потегот толку построга казна, пропорционално.И тоа може да повреди некого, и тоа е намерен потег, башка он не шутира во играч со намера да даде гол или да подаде, туку у 90 и некоја минута, при 1:1 кај директниот ривал и речиси обезбедена титула, он запнал да фати топка која реално му бегаше у аут. Јас уопште не го оправдувам Пепе, али ако има правда, нека има за сите.
коју послуку порати
Што би рекол ЧЕ, шта речи, коју поруку послати...
ова озбилно го прашувашЛас претходно за ништо доби жолт картон, ваљда компензирал судијава... а и за што доби Касиљас жолт? Затоа што го одбрани од играчиве на Барса! Ма немој ме јебат
Имаше у нашата тема клип со сите судиски грешки, и така често доаѓате таму, погледнете го.
ова озбилно го прашуваш
па не ли види како реагираше касиљас,ги истурка сите играчи на барса за да дојде до судијата и на крај и него нешто му викаше,и нормално е дека ке лапне жолт
но според некои вести касиљас намерно реагирал така за да го одвлече вниманието на судијата и да не му даде жолт на ласс
2012 година е
Фап,фап фапппп фаааапппп фаааапппп. Гоче и кирилица....чудни работи се дешаваат на темава....
Газење на нога е ништоЛас претходно за ништо доби жолт картон, ваљда компензирал судијава... а и за што доби Касиљас жолт? Затоа што го одбрани од играчиве на Барса! Ма немој ме јебат
Имаше у нашата тема клип со сите судиски грешки, и така често доаѓате таму, погледнете го.