Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
A

apidrone

Гостин
Тоа ти е каталонче, коа ќе му напраиш нешо одма плаче, негов играч ако напраи друг неспортски потег се смее... Никој од Реал не рече дека Пепе у тревата згазна, никој на никаков начин не се обиде да го оправда потегот. Пепе дури и јавно се извини, за разлика од тој вашиот, кој дури и се смееше. Али од таква екипа не се ни очекува нешто поарно.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Тоа ти е каталонче, коа ќе му напраиш нешо одма плаче, негов играч ако напраи друг неспортски потег се смее... Никој од Реал не рече дека Пепе у тревата згазна, никој на никаков начин не се обиде да го оправда потегот. Пепе дури и јавно се извини, за разлика од тој вашиот, кој дури и се смееше. Али од таква екипа не се ни очекува нешто поарно.
Ти си чудо од човека еј жими све.

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Barça: Pinto, Alves, Pique, Puyol, Abidal, Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc, Messi i Alexis.

Real: Casillas, Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Coentrao, Lass, Xabi Alonso, Kaka, Ozil, Cristiano i Higuain.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
И тоа може да повреди некого, и тоа е намерен потег, башка он не шутира во играч со намера да даде гол или да подаде, туку у 90 и некоја минута, при 1:1 кај директниот ривал и речиси обезбедена титула, он запнал да фати топка која реално му бегаше у аут. Јас уопште не го оправдувам Пепе, али ако има правда, нека има за сите.
Нека има не викам не, за секој не спортски потег нека има. Колку е по дебилен потегот толку построга казна, пропорционално.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.650
Поени од реакции
22.728
Тешеира Витиенес е судијата со кој Барса има најслаб процент на победи(не знам ни дали имаат победа кога он ни судел :)). Се сеќавата на Гетафе-Барса од оваа сезона? :) Лани, на единствениот пораз на Барса во Ла Лига(освен тоа со Херкул во 2ро коло), на гостувањето кај Сосиедад, судија беше Тешеира Витиенес. Така да, нека го суспендираат колку сакаат и колку можат. :)
А, за случката со голот на Алвес. Дајте ми конкретно во која минута и секунда Лас го направи прекршокот над Меси(кога се случи и најголемата и најочигледна судиска грешка на натпреварот, Лас не доби картон), па после да правиме муабет за нешто што некој сака многу често да го спомнува. Колку време помина во таа расправија, додека траеше маратонот на Икер, кој го убедуваше судијата да не го исклучи Лас.
За ситуацијата кога Икер издејствува со неговиот авторитет, да не останат со играч помалку, иако тоа не беше праведно, за мене е баш капитенски потег. Пак ќе кажам, Лас заслужи и требаше да биде исклучен во таа ситуација, но тоа што Касиљас го направи за својата екипа во тој момент е само за почит. Веројатно секој би посакал таков капитен(без недоразбирања, препрепрепрепрезадоволни сме од Пујол и Чави;)).

A

apidrone

Гостин
Лас претходно за ништо доби жолт картон, ваљда компензирал судијава... а и за што доби Касиљас жолт? Затоа што го одбрани од играчиве на Барса! Ма немој ме јебат
Имаше у нашата тема клип со сите судиски грешки, и така често доаѓате таму, погледнете го.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.650
Поени од реакции
22.728
Јебига, да ме убиеш нема да ми текне каков беше првиот картон на Лас, ама ова за што не доби ништо, беше 100% за жолт.
Касиљас само се обидел да го брани Лас од играчите на Барса и затоа добил жолт? :icon_lol: Немој, гледај објективно на работите.
Често доаѓаме во вашиот фан-клуб? :facepalm: Без навреди за 'смајлито', ама не знам што ти беше целта со ова последното.

I

IBIZA SOUND

Гостин
Лас претходно за ништо доби жолт картон, ваљда компензирал судијава... а и за што доби Касиљас жолт? Затоа што го одбрани од играчиве на Барса! Ма немој ме јебат
Имаше у нашата тема клип со сите судиски грешки, и така често доаѓате таму, погледнете го.
ова озбилно го прашуваш
па не ли види како реагираше касиљас,ги истурка сите играчи на барса за да дојде до судијата и на крај и него нешто му викаше,и нормално е дека ке лапне жолт
но според некои вести касиљас намерно реагирал така за да го одвлече вниманието на судијата и да не му даде жолт на ласс

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
ова озбилно го прашуваш
па не ли види како реагираше касиљас,ги истурка сите играчи на барса за да дојде до судијата и на крај и него нешто му викаше,и нормално е дека ке лапне жолт
но според некои вести касиљас намерно реагирал така за да го одвлече вниманието на судијата и да не му даде жолт на ласс
:drk:

Фап,фап фапппп фаааапппп фаааапппп. Гоче и кирилица....чудни работи се дешаваат на темава.... :cautious:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Газење на нога е ништо :pos:
Али Пепе ви го смени критериумот за опасни фаули. Лактот на Рамос исто беше ништо.

Kajgana Shop

На врв Bottom