Полуфинале: Србија - Хрватска [27.01.2012 - 20:15 ч.]

• Креатор на темата Креатор на темата Милојко
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честитки до навивачите на Србија, крстете се во Станич, ама ќе го видиме со Хансен како ќе се покаже.

Сега ко научивме кои две екипи се во финале ми се згади, подобри бевме од двете :гомце:

Тадич како печурка излезе на крајот :D

Сосема заслужена победа на Србиве, у втор изгубени беа Хрвативе, Станиќ ѕвер.

С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!!С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!!

Честитки, ќе навивам у финале за Србија заради Македонија. Ги пишав причините претходно, полесна квалиф. група за нас, и шанса за мене да ги гледам у живо!

Минчо не треба да жали пари за Станиќ, но тешко Гепинген за помала сума од 100.000 евра да го пушти...

Тоа е, цела разлика Станиќ ја прави.
Кога он ќе влезе у серија одбрани, дојди дади му гол.
Со среќа нека им е на тулбофолкериве у финале, па последно да им биде :icon_lol:

Каков ѕвер е овој Станиќ. Меќу него и Борко треба да се бира голманот во најдобриот тим на првенството:)

Станиќ vs Борко..............не може да се споредува. Станиќ моментално е голман број еден на првенството без конкуренција

Честитки до навивачите на Србија, крстете се во Станич, ама ќе го видиме со Хансен како ќе се покаже.
Ќе го јади Хансен пред 20 илјади публика ... официално нека ги прогласат за европски прваци , ама прво сакам да им го начукаат уште еднаш на данциве со поголема разлика :D

Дечки Сатниќ се пишува со „ќ“ а не со „ч“ ... не е Русин туку Србин ;))) ... инаку иако сум симпатизер на Вардар, секоја му чест, го реши натпреваров!

Значи колку ми е тешко што не смо у финале со србиве да им покажемо како се игра ракомет

Еден квалитетен играч/голман го имаат, и тој ги влече скоро низ цело првенство. Да им ебам се да им ебам, да не се одржуваше првенството кај нив немаше ни да се пласираат таму.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom