Полуфинале: Србија - Хрватска [27.01.2012 - 20:15 ч.]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Честитки до навивачите на Србија, крстете се во Станич, ама ќе го видиме со Хансен како ќе се покаже.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.166
Поени од реакции
18.212
Сега ко научивме кои две екипи се во финале ми се згади, подобри бевме од двете :гомце:

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
Тадич како печурка излезе на крајот :D

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Сосема заслужена победа на Србиве, у втор изгубени беа Хрвативе, Станиќ ѕвер.

I

Iblis

Гостин
С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!!С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!! С Р Б И Ј А !!!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Честитки, ќе навивам у финале за Србија заради Македонија. Ги пишав причините претходно, полесна квалиф. група за нас, и шанса за мене да ги гледам у живо!

Минчо не треба да жали пари за Станиќ, но тешко Гепинген за помала сума од 100.000 евра да го пушти...

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Тоа е, цела разлика Станиќ ја прави.
Кога он ќе влезе у серија одбрани, дојди дади му гол.
Со среќа нека им е на тулбофолкериве у финале, па последно да им биде :icon_lol:

Arioth

Purpletrator
Член од
20 февруари 2007
Мислења
527
Поени од реакции
82
Каков ѕвер е овој Станиќ. Меќу него и Борко треба да се бира голманот во најдобриот тим на првенството:)
Станиќ vs Борко..............не може да се споредува. Станиќ моментално е голман број еден на првенството без конкуренција

V1kTo.Or

Талкач
Член од
16 август 2011
Мислења
504
Поени од реакции
304
Честитки до навивачите на Србија, крстете се во Станич, ама ќе го видиме со Хансен како ќе се покаже.
Ќе го јади Хансен пред 20 илјади публика ... официално нека ги прогласат за европски прваци , ама прво сакам да им го начукаат уште еднаш на данциве со поголема разлика :D

Jovo Sk-Mk

Е брзо е,брзо е
Член од
16 јануари 2008
Мислења
310
Поени од реакции
40
Дечки Сатниќ се пишува со „ќ“ а не со „ч“ ... не е Русин туку Србин ;))) ... инаку иако сум симпатизер на Вардар, секоја му чест, го реши натпреваров!

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Значи колку ми е тешко што не смо у финале со србиве да им покажемо како се игра ракомет

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.613
Поени од реакции
14.472
Еден квалитетен играч/голман го имаат, и тој ги влече скоро низ цело првенство. Да им ебам се да им ебам, да не се одржуваше првенството кај нив немаше ни да се пласираат таму.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom