Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако спортот не не обедени нема што друго во оваа држава. Најмногу што поштувам е односот на оваа Влада кон нашите херои. Така се крева националниот дух, со награди и победа на лузерскиот менталитет! Одиме во Лондон!
Награда, хмммм. Кога играм за своја држава, тоа ми е доволна награда.
Ако сака владата и ја да ја поштувам, барем 1/10 од кич 2014 нека вложи во професионално работење со подмладоците во сите спортови.
Духот и талентот се тука, треба само то све лепо да се запакује.
Така е Леандра замисли само до пред неколку години полуфинале или олимписки игри на повеќето не им беа ни во мислите. Денес веруваме во нашите спортисти и нашата нација. Јас се надевам дека овој победнички дух ќе се пренесе и во другите области како образованието, науката и бизнисот.
Награда, хмммм. Кога играм за своја држава, тоа ми е доволна награда.
Утре околу 14:00 ќе пристигнеле со автобусот на плоштад. Според Марјан Ников ова.I sea ke se organizira li nes docek, se znae li nesto ...
Вори не е само со нашите фудбалери така. Фудбалот е многу доходовен спорт така да нема потреба од образование, додека скоро сите ракометари и кошаркари покрај спортот имат и некое образование.