goodlife_filipsis
Believe
- Член од
- 4 декември 2009
- Мислења
- 3.244
- Поени од реакции
- 2.762
Ќе дочекаме ли Петручи да го видиме конечно во прв состав... Дечкото растур прави за резервите неколку години уназад а никако за прв тим да заигра.
Мајкл Овен (ова според мене, пошто играме на Енфилд, а до сеа го нема пуштено таму)Нешто инфо за утре кој ке има деби за 2012?
Што лисец е овој Ферги, ништо не кажува...
Јас сум ЗА ама и Велбек да му го позајми дресотМајкл Овен (ова според мене, пошто играме на Енфилд, а до сеа го нема пуштено таму)
Мурињо стајлDa, ama kojznae dali ke igraat.
Fergi denes im zabranil na nekolku novinari sto se poznati tricojadci da bidat na preskonferencijata, ne kazuval nisto za povredite, rekol samo deka 2-3 fudbaleri se vratile na trening, iminja ne kazal. I zabranil da se fotografira treningot, pozadi zatvoreni vrati se odvivalo se.
Fergi koga gi pravese ovie raboti, Murinjo preveduvase vo Barselona.Мурињо стајл
Го замислувам како влегува во салата и по два три чекори застанува, ги бира како тикви-Ти, ти, ти и ти НАДВОР!!! Си ја мести вратоврската и си седнува кај што му е местото.Da, ama kojznae dali ke igraat.
Fergi denes im zabranil na nekolku novinari sto se poznati tricojadci da bidat na preskonferencijata, ne kazuval nisto za povredite, rekol samo deka 2-3 fudbaleri se vratile na trening, iminja ne kazal. I zabranil da se fotografira treningot, pozadi zatvoreni vrati se odvivalo se.