Најдобар состав на првенство

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Да и мене тоа ме копка,Лазаров ке си биде најдобар стрелец,али најдобриот состав ке го направат од финалистите и репрезентациите што се на 3 и 4 место,али ајде ке видиме ....
Па така направија во Хрватска, што поприлично ме изнервира. Човекот најдобат стрелец на светот и најдобар на своја позиција они финалистите само ги сметаат за тоа место. Глупости. А Кире пак ќе биде најдобар стрелец, ќе ги обедини титулите на европско и светско ниво и после здравје и на Олимпијада.:)
Туку не дека е наше, ама Столе заслужува да биде избран за најдобар пивотмен. Човекот растури на таа позиција.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Голман : Никлас Ландин (Данска)
Десно крило : Драган Гајич (Словенија)
Десен бек : Кире Лазаров (Македонија)
Среден бек : Домагој Дувњак (Шпанија)
Лев бек : Микел Хансен (Данска)
Лево крило : Мануел Штрлек (Хрватска)
Пикер : Жулен Агинагалде (Шпанија)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Барем после утрешниот ден ќе пишам финален состав...баш ме интересира голманскиот дуел утре Мирко-Дарко, многу ќе зависи од утрешниот меч.Освен десниот и левиот бек ништо не ми е сигурно.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
сеа за сеа

Голман : Алиловиќ (Хрватска)
Десно крило : Чупич (Хрватска)
Десен бек : Кире Лазаров (Македонија)
Среден бек : Домагој Дувњак (Хрватска)
Лев бек : Микел Хансен (Данска),Икер Ромеро (Шпанија)
Лево крило : Мануел Штрлек (Хрватска),Сигурдсон (Исланд)
Пикер : Јуретцки (Полска),Стоилов (Македонија).

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635
Столе заслужува да биде дел од најдобриот тим, реално немаше подобар пикер на првенството од него, многу позитивни коментари има насекаде, да не се повредеше јас мислам дека ќе беше втор стрелец на првенствово :) Инаку, Чешка беше осма на претходното ЕП па Филип Јиха беше MVP на првенството и во тимот на првенството. Ќе биде брука ако Кире не биде во тимот, беше брука и во Хрватска, најдобар стрелец на сите времиња, со +10 од вториот и да не биде во најдобриот тим... За другите не ме интересира, само Дарко Станиќ ќе кажам дека би требало да биде сигурен за голманската позиција. Се надевам дека од Металург ќе успеат да го задржат и за наредната сезона, па ако треба и 500.000 еура плата нека му дадат :)

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.328
Поени од реакции
5.304
ГОЛМАН: Станиќ (Србија), Алиловиќ (Хрватска)
ПИКЕР: Стоилив (Македонија)
ЛЕВО КРИЛО: Сигурдсон (Исланд), Штрлек (Хрватска)
ДЕСНО КРИЛО: Чупич (Хрватска) - сигурно овај ќе биди
ЛЕВ БЕК: Хансен (Данска)
ДЕСЕН БЕК: Лазаров (Македонија)
СРЕДЕН БЕК: Дувњак (Хрватска)

Запазете го овај пост :)
Сигурно ќе биди овај состав :)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891

Oд Шпанија немаш никој..ако догураат Шпанците до финале сигурно ќе има некој во првата седморка.

В

Вори

Гостин

Горе-доле и јас до делам сличново мислење,само сигурно дека ќе има некој шпанец во тимот,а и можеби Копљар наместо Чупиќ како десно крило :)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.395
Поени од реакции
16.622
Се надевам дека од Металург ќе успеат да го задржат и за наредната сезона, па ако треба и 500.000 еура плата нека му дадат :)
Мислам дека Станиќ за наредна сезона има потпишано договор со некој германски клуб.
Така да не знам како би успеале да го задржат, освен ако не успеат да издејствуваат некаков раскин на договорот со исплата на некоја соодветна оштета.
Ама после вакви прикажани перформанси на Станиќ, не знам дали ќе воопшто ќе наиде на согласност од тој клуб.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Копљар е бек и од финалистите сигурно ќе има некој играч што значи може да бидат играчи и од Шпанија и или Србија...

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.001
Поени од реакции
5.635
Мислам дека Станиќ за наредна сезона има потпишано договор со некој германски клуб.
Така да не знам како би успеале да го задржат, освен ако не успеат да издејствуваат некаков раскин на договорот со исплата на некоја соодветна оштета.
Ама после вакви прикажани перформанси на Станиќ, не знам дали ќе воопшто ќе наиде на согласност од тој клуб.
Има договор со Гепинген, мислам дека така се викаше екипата. Затоа и така пишав. :)

В

Вори

Гостин
Копљар е бек и од финалистите сигурно ќе има некој играч што значи може да бидат играчи и од Шпанија и или Србија...
Моја грешка,помислив на Штрлек,а пак тој е лево крило.Не ни го прочитав постот како што треба.
Зафркнати презимиња имаат па затоа ги помешав лончињата.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Моја грешка,помислив на Штрлек,а пак тој е лево крило.Не ни го прочитав постот како што треба.
Зафркнати презимиња имаат па затоа ги помешав лончињата.
Инаку Чупич според мене не е за идеална постава откако ја имаше таа страшна повреда и откинување на прстот далеку е од формата во која се наоѓаше, мислам дека Гајич (втор стрелец после Кире) е идеален за таа позиција. А што се однесува до Копљар типот е во животна форма, како Дувњак за едно првенство прераснува во бек од светски калибар до пред некое време го држеа само за во одбрана.

Kajgana Shop

На врв Bottom