Dali sakate Pari? [Потрага по најупорниот спамер на Кајгана]

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
While you're at it, i pozadinata da ne zabraas da mu smenes. Nova da nemoze da si simne bez net. :pos:

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Абе, другаров е најјак :pos: ова му е 55664666464646 тема за овај скапаниов блогер, сите избришани му се.Секој ден прај нов акаунт и нова тема.Лелееее....Овај треба да се погуби ! :pos:

Член од
27 јануари 2010
Мислења
346
Поени од реакции
146
Дечки мислам сериозно да се разгледа опцијата за забрането отварање тема без да имаш ни еден пост. ;)
Ќе ти го постира линкот во некој од твоите теми и после поштено ќе си отвори нова тема :)

TheIks

Fork & spoon operator
Член од
1 октомври 2007
Мислења
712
Поени од реакции
469
Ќе ти го постира линкот во некој од твоите теми и после поштено ќе си отвори нова тема :)
Нема на 1 мислење да биде па и ти сега, 10-20... шознам. Додека да отвори ќе го лапне банот. Ако треба и IP бан. :)
Тоа е сега, ова е доста масовен форум, мора да има некаква само-заштита.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Нема на 1 мислење да биде па и ти сега, 10-20... шознам. Додека да отвори ќе го лапне банот. Ако треба и IP бан. :)
Тоа е сега, ова е доста масовен форум, мора да има некаква само-заштита.
Значи наместо да избришеме 3 теми, ќе треба 10-20 мислења да избришеме. Браво, супер солуција :)
Бан на IP не брка работа, затоа што 90% од корисниците сега имаат динамички IP адреси. При следното дисконектирање, можеби ти ќе бидеш баниран наместо него.

Заштита - лекарско уверение пред регистрација.

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Значи наместо да избришеме 3 теми, ќе треба 10-20 мислења да избришеме. Браво, супер солуција :)
Бан на IP не брка работа, затоа што 90% од корисниците сега имаат динамички IP адреси. При следното дисконектирање, можеби ти ќе бидеш баниран наместо него.

А Ејс,прееска ми текна едно нешто,нема да биде толку ефективно ама ќе има малце корист :)
не можеш да ги затвориш регитрациите,и на пример,на 2 недели отварај ги на 2-3 дена или па на недела па пак цвикни ги?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067

Знам дека е прашувано ама не разбирам, не е изводливо отворена тема прво да треба да има зелено светло пред да се појави у јавност? Значи не мислења и мислења проверување, туку обична тема, плус време за корегирање наслови и бла бла.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Знам дека е прашувано ама не разбирам, не е изводливо отворена тема прво да треба да има зелено светло пред да се појави у јавност? Значи не мислења и мислења проверување, туку обична тема, плус време за корегирање наслови и бла бла.
Би можело да се направи, ама пак, нема да завршиме којзнае каква работа... Психопатите пак би спамирале по веќе отворени теми :)

Друго ми беше муабетот, сакам да видам што сурат е мајмунов што спамира. Да му ја видам психопатската фаца. Знаеш, како кога некој дебил во сообраќај ќе ти пресече пат без жмигавец или ќе ти ја загрози безбедноста - па кога ќе го видиш у фаца на поминување, знаеш дека е психо. Чисто онака, ме интересира дали истото важи и за психопатите на интернет.

TheIks

Fork & spoon operator
Член од
1 октомври 2007
Мислења
712
Поени од реакции
469

Шо, немате опција да ги избришете сите мислења од еден член наеднаш? :sneaky:
Епа тогаш една тема каде секој мора да се претстави пред да почне да спамира.
Друго не знам јас, мене дечкото не ми пречи со спамирањето. :ROFLMAO:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Шо, немате опција да ги избришете сите мислења од еден член наеднаш? :sneaky:
Епа тогаш една тема каде секој мора да се претстави пред да почне да спамира.
Друго не знам јас, мене дечкото не ми пречи со спамирањето. :ROFLMAO:
Не бе, ние имаме секакви опции... И мене не ми пречи да го банирам и бришам секој ден по 5 пати.
Ама онака, сакав да му ја отерам у три лепе цела фамилија, му ебам фацата ретардирана му ебам.

Ја прогласувам темава за единствено место на форумов на кое може да се пцуе по hammer без да добиете бан. Ајмо, празнете се :pos:

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
А кој го води овој хамер на секој у фамилија кур на чело да му никне,и муда под мишка даму расте све до 157 колено.

Член од
27 јануари 2010
Мислења
346
Поени од реакции
146
Не бе, ние имаме секакви опции... И мене не ми пречи да го банирам и бришам секој ден по 5 пати.
Ама онака, сакав да му ја отерам у три лепе цела фамилија, му ебам фацата ретардирана му ебам.

Ја прогласувам темава за единствено место на форумов на кое може да се пцуе по hammer без да добиете бан. Ајмо, празнете се :pos:
Calm down! xD

Kajgana Shop

На врв Bottom