Солунски Атентатор
НУДИСТ
- Член од
- 10 мај 2010
- Мислења
- 2.727
- Поени од реакции
- 1.970
Gleda deka temata za tip na denot vristi ,znae deka ima golema posetenos kajgana i misle deka nie sme ovci za strizenje a ustvari sme ovcari
ОК чим не сакаш финта, пробај со овоа дава ти ја локацијата (Ќе ти земам занаат уште малку)
http://www.kloth.net/services/iplocate.php
http://www.infosniper.net/
Ќе ти го постира линкот во некој од твоите теми и после поштено ќе си отвори нова темаДечки мислам сериозно да се разгледа опцијата за забрането отварање тема без да имаш ни еден пост.
Нема на 1 мислење да биде па и ти сега, 10-20... шознам. Додека да отвори ќе го лапне банот. Ако треба и IP бан.Ќе ти го постира линкот во некој од твоите теми и после поштено ќе си отвори нова тема
Значи наместо да избришеме 3 теми, ќе треба 10-20 мислења да избришеме. Браво, супер солуцијаНема на 1 мислење да биде па и ти сега, 10-20... шознам. Додека да отвори ќе го лапне банот. Ако треба и IP бан.
Тоа е сега, ова е доста масовен форум, мора да има некаква само-заштита.
А Ејс,прееска ми текна едно нешто,нема да биде толку ефективно ама ќе има малце користЗначи наместо да избришеме 3 теми, ќе треба 10-20 мислења да избришеме. Браво, супер солуција
Бан на IP не брка работа, затоа што 90% од корисниците сега имаат динамички IP адреси. При следното дисконектирање, можеби ти ќе бидеш баниран наместо него.
Заштита - лекарско уверение пред регистрација.
Знам дека е прашувано ама не разбирам, не е изводливо отворена тема прво да треба да има зелено светло пред да се појави у јавност? Значи не мислења и мислења проверување, туку обична тема, плус време за корегирање наслови и бла бла.Значи наместо да избришеме 3 теми, ќе треба 10-20 мислења да избришеме. Браво, супер солуција
Бан на IP не брка работа, затоа што 90% од корисниците сега имаат динамички IP адреси. При следното дисконектирање, можеби ти ќе бидеш баниран наместо него.
Би можело да се направи, ама пак, нема да завршиме којзнае каква работа... Психопатите пак би спамирале по веќе отворени темиЗнам дека е прашувано ама не разбирам, не е изводливо отворена тема прво да треба да има зелено светло пред да се појави у јавност? Значи не мислења и мислења проверување, туку обична тема, плус време за корегирање наслови и бла бла.
Шо, немате опција да ги избришете сите мислења од еден член наеднаш?Значи наместо да избришеме 3 теми, ќе треба 10-20 мислења да избришеме. Браво, супер солуција
Не бе, ние имаме секакви опции... И мене не ми пречи да го банирам и бришам секој ден по 5 пати.Шо, немате опција да ги избришете сите мислења од еден член наеднаш?
Епа тогаш една тема каде секој мора да се претстави пред да почне да спамира.
Друго не знам јас, мене дечкото не ми пречи со спамирањето.
Ти па со тој виљушкар више Иди гази го тој што ти ја фака малата остај го овој на специалните единицида го прогуглам со виљушкар
Calm down! xDНе бе, ние имаме секакви опции... И мене не ми пречи да го банирам и бришам секој ден по 5 пати.
Ама онака, сакав да му ја отерам у три лепе цела фамилија, му ебам фацата ретардирана му ебам.
Ја прогласувам темава за единствено место на форумов на кое може да се пцуе по hammer без да добиете бан. Ајмо, празнете се