С
сашенко
Гостин
sportlemon.com има линкови за сите спортови.Сите работат и одлични сеНекој да даде добар линк?
sportlemon.com има линкови за сите спортови.Сите работат и одлични сеНекој да даде добар линк?
Честитки за надал ама федерер сам се победи,надал со ништо не го надигра федерер. Ќе изгуби со србинот(за жал)
Испадна Федерер сега најважно ти е сВрбинот да не освои, така?Абе тоа може е негов личен најдобар меч,ама не го надигра федерер,федерер сам си грешеше. Ти можеш до утре да се смееш.
daj be ne bidi malo dete, federer gresese bidejki go nadigra Nadal to e mn logicno ebate hejterite , bas godinava igra odlicno Nadal isto kako vo 2010 mn po agresiven tenis pokaza i ne gresese vo bitnite momenti, isto servisot denes mu bese mozda najdobar vo cela kariera, a to so Federer sekogas igrat so strav ko ke go imat Nadal za protivnik e mn ocigledno, definitivno ne mu lezit i od sekogas gubel eve sega 20-9 vo megjusebni so kazvit za dominacijata na Rafa poslednive godini, ajde sega da go smackame antipaticniot srbin vo finale ako uspejt da pominit utre protiv Maraj !Абе тоа може е негов личен најдобар меч,ама не го надигра федерер,федерер сам си грешеше. Ти можеш до утре да се смееш.
ме боли кур кој ќе освои..........чикси шад апИспадна Федерер сега најважно ти е сВрбинот да не освои, така?