Македонија - Србија [25.01.2012 - 20:15 ч.]

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.886
Поени од реакции
20.538
Ах Дојчланд што ни направи.... а толку се надевав дека ќе им вратиме, ако има Олипијада здравје боже има да го јадат, летоска има да се изместиме од глеање утакмици, сега почињајте со збирање лексилиуми, дијезапами со време залиха да се стаи, кој ќе се тресе и за ракомет и кошарка има да не снеможат, ама ако само за успеси да се радуваме и да живееме во наптпреварувачки дух и целата поддршка ја имаат од публиката, дечките срцето и се дадоа на терените требаше само малку, малку да ни се насмевне среќата но не е ништо страшно има дана за мегдана!
Борко леле човекот е незнам легенда на цело Европско ја оскар би му дала, го извади Шундо од тренерка :icon_lol: а Кире треба нова витрина да си купи или да му подарат од Владава за да има кај да си ги реди трофеите секоја му чест!

ПС Џени ако ништо друго ќе паузираш до Олимпијада со серии :pos:

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.014
Поени од реакции
1.318
Неколку коментари од српскиве форуми :pos:

ima li nasih u hali jbt ?!

Jel ostao neko u Makedoniju

85-15% u korist Makedonaca u areni veceras,naravno sto se tice broja ljudi...........

Naravno, u Areni više makedonaca nego naših, bar za sada, javio se Andrijašević u Dnevniku...

Sad ce Makedonci opet da pokupuju sve karte za polufinalni dan kako bi gledali pre polufinala utakmicu za 5.mesto

Pa navijaće i za nas. :pos:

Nije lose ovo EP u Makedoniji...

--- надополнето: 26 јануари 2012 во 11:13 ---

„Beogradska arena“ i na meču „orlova“ bila puna Makedonaca
Navijački poraz Srbije!

Četvrtak - 26.01.2012

Lepo je što su Makedonci u velikom broju došli u našu zemlju da sportski, uz pesmu i aplauze, podrže svoju reprezentaciju u meču sa Srbijom, ali je tužno i sramno što je njih bilo čak četiri puta više od naših navijača u „Beogradskoj areni“.

Член од
8 август 2011
Мислења
232
Поени од реакции
79
пуста македонска љубов кон србите

Braco Srbe, ne brinite, jer ova utakmica i nije bila bitna za vama, posto idete dalje sigurno, zato mozda i nije bila interesantna utakmica protiv nas i zbog toga je bilo malo publike. Ja sam siguran da u polufinalu i finalu arena ce biti puna i svakako navijamo za vas. Pozdrav iz Makedonije.

--- надополнето: 26 јануари 2012 во 12:20 ---
Пуста македонска љубов кон србите

Braco Srbe, ne brinite, jer ova utakmica i nije bila bitna za vama, posto idete dalje sigurno, zato mozda i nije bila interesantna utakmica protiv nas i zbog toga je bilo malo publike. Ja sam siguran da u polufinalu i finalu arena ce biti puna i svakako navijamo za vas. Pozdrav iz Makedonije.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.014
Поени од реакции
1.318
пуста македонска љубов кон србите

--- надополнето: 26 јануари 2012 во 12:20 ---
Пуста македонска љубов кон србите

Ова може да го напише само мизерник,срам ми е кога читам вакви коментари :tapp:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
Вонредните вести на Сител :pos: нека ги постира некој ако ги најде негде :pos:

Член од
30 јануари 2010
Мислења
104
Поени од реакции
20
Pocna reprizata od natprevarot Makedonija - Srbija na sitel 3

- i na samiot pocetok se javija LEGENDITE (Nikov-Magdincev)

- Reprezentacijata na Srnija SIGURNO NE BI TREBALO da igra so najsilen sostav !!!!!???

- So broj 22 Beljanski igrac koj igra … na negova pozicija …. (e koja e taa de ?)

- (vukovic go faulira Mojso) - Nema potreba taka nemora taka vukovic so mojsovski (kako be alooooo)

PS: SE PRASUVAM KOLKU LI GLUPOSTI KE TRESNAT DO KRAJ !!!

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
абе кој сака нека кажи, самите си испуштивме шанса за полуфинале со поразот од данска, ах шундо шундо, данциве треба споменик да ти изградат како нивна најзаслужна личност! неспособен еден... :tapp:

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Србите а почнат да пеат Ко не скаче тај е албанец, одма се јават ( мислам дека беа битолчани) со тупанот и север и југ, и ги снемува за миг србите хаха, најјако беше коа скандриавме " у-а Македонија" околу нас што имаше срби само се гледаа меќу себе зачудени :D

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.140
Поени од реакции
1.745
Луѓе, не сте свесни колку е различно на телевизија и колку во живо, не се опишува со зборови, едноставно секој македонец мора некогаш да го искуси ова, волку не сум се дерел никогаш досега, секогаш кога ќе почнеа србите со србија србија, ние им враќавме дупло!Вакви моменти ме прават најгорд на светот што сум македонец.

п.с стајте нешто слики од навивачи од вчера да видам дали ќе се најдам :D

H

HITCH

Гостин
Pocna reprizata od natprevarot Makedonija - Srbija na sitel 3

- i na samiot pocetok se javija LEGENDITE (Nikov-Magdincev)

- Reprezentacijata na Srnija SIGURNO NE BI TREBALO da igra so najsilen sostav !!!!!???

- So broj 22 Beljanski igrac koj igra … na negova pozicija …. (e koja e taa de ?)

- (vukovic go faulira Mojso) - Nema potreba taka nemora taka vukovic so mojsovski (kako be alooooo)

PS: SE PRASUVAM KOLKU LI GLUPOSTI KE TRESNAT DO KRAJ !!!
Господине Костовски, во Македонија не сме слушнале добар пренос на некој натпревар!!! Веројатно телевизиите односно луѓето кои ги пренесуваат натпреварите си мислат дека ние немаме поим што е добар пренос.

Ова и не се некои грешки кои ги направиле, имаа многу посмешни, кога не знаеја кај кој наш играч е топката.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.642
Поени од реакции
14.577
Не знам дали е спомнато поназад во темата од некој што бил во Арена или го забележавте на телевизија, за време на натпреварот Данска - Шведска, србите поставија грчко знаме. И тоа го поставија на она место меѓу трибина што беше, нешто како вип, гледам го поставија и одма си заминаа тие. После 45 минути го тргнаа, изгледа реагирале некои, нели имаше и спотови од Кире и нивен ракометар дека не треба да се меша политиката..

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Srbija izgubila na “gostovanju” u “Beogradskoj areni” :D.

Да се знае дека ние Македонците сме желни за успеси, се чудеа за дочекот на кошаркарите еве и сега.

Казаки

Атаманот - Army of Christ
Член од
2 септември 2011
Мислења
1.526
Поени од реакции
1.969
Не знам дали е спомнато поназад во темата од некој што бил во Арена или го забележавте на телевизија, за време на натпреварот Данска - Шведска, србите поставија грчко знаме. И тоа го поставија на она место меѓу трибина што беше, нешто како вип, гледам го поставија и одма си заминаа тие. После 45 минути го тргнаа, изгледа реагирале некои, нели имаше и спотови од Кире и нивен ракометар дека не треба да се меша политиката..
Браво за дечките што му го излижаја дупенцето на брача Срби и го вееја нивното знаме!! Само неколку слики од утакмицата во Смедерево!

И не треба да не навредува само погоре посоченото, туку и истакнувањето на знамето на Српските Четници скоро на секоја утакмица кога игра Србија!

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.397
Поени од реакции
5.517
Победа во НАЈДОСАДНИОТ меч до сега !!!
Чекав да заврши шо побрзо, без мотив за игра, бавна игра, без еуфорија, без атмосфера, немаше навивање, сепак победа си е победа и меракот ми се напрај против лижигазовците...
Аххх Данска, Данска шо ни напрај, како не ги тепавме упм или пак бод да земевме да ја плеснеше киро в публика ко Димовски шо ја мана со Србија за да истечеше времето :D Ќе жалам цел живот за ова оти заслуживме медал, игравме машки и не требаше да загубиме од никого до сега, ама немавме среќа. АМА ТОЈ БОДОТ СО ДАНСКА ЌЕ НИ ЗНАЧЕШЕ МЕДАЛ !!!!
Како и да е не е ни мала работа да си 5ти во Европа ;)

Шундовски :pos: Збесна батето Борко ко се глупираше сигурно му викаше ГЛУП, ГЛУП ЕДЕН !!! :icon_mrgr: Ама и Борко ја претерва, незнам шо брза толку ??? Реков овај е изгорен гол да дај, ама Киро треба да му дај еден пенал да мани Борко да му се напрај мерако :)
Дивио е барем постабилен не брза како него !!!

П.С. На Сител вонредните вести :pos::pos::pos:
Сум се скинал од смеење :D Даваат слика на плоштад во Скопје и вика околу 100тина навивачи на плоштад ја прославуваат победата... а камерата врти 10 души на крст :pos: Идат двајца пијани КАМЕН и му вика како вие ја прославивте победата, тие незнат кај одат, си пеат нешто и само ТОП, ТОП, ТОП беше се :)
А оние па двајцата шо ја испраќаа другаркаму хахахахаха :pos: Одат и овај му вика дечки навивавте ли денеска ??? И овај едниот се врти и му вика КОЈ ??? хахахахахаа (за кој можи, сигурно не те прашва за татко ти дома :D

Kajgana Shop

На врв Bottom