Македонија - Србија [25.01.2012 - 20:15 ч.]

Член од
14 март 2010
Мислења
16.908
Поени од реакции
16.166
Добро бе се читаш ли кој глупости си ги пишал.....жити се кој те има лажено за цениве.....

Еве ти цитат од Telegraf:

"Karta za polufinale je 1.500 dinara"

Епа,сеа ти рачунај дека таа цена е за полуфинале...а за претходните можеш и сам да замислиш колку поефтини биле.

И друг пат не треси од ракав суми.:)
1500денари, и со гулабите горе ќе гледаш заедно.
Си има цени поделени по сектори, овака беше ако не грешам или слично на ова 1500, 2000, 5000 и најскапите се 10 000 динари.
Не е секаде една иста цена. ;)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
А читајте што пишуваат „браќата“....

http://www.telegraf.rs/sport/40101-srpska-sramota-januara-2012

Gore – Makedonci, dole – Makedonci, levo i desno – isto. Pored – makedonski kolega. Ovako su izgledali početni trenuci boravka izveštača Telegrafa u kažu beogradskoj Areni pred meč sa komšijskom selekcijom.

............

Zemljaci, ajde da se više ne ponovi taj 24. januar 2012. godine.

ќе пукнат за ова.... :D
Што има тука навредливо ? o_O
Сами себе си даваат критика и го нарекуваат срамота своја. Ист текст и во обратна ситуација би бил.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Уште неможам да ги преболам пропуштените бодови против Данска..ах ах ах..што ќе бнеше сега во Македонија и на полуфиналето во Белград ако одевме во полуфинале..па салата ќе ја преполнеа нашите навивачи на дуелот против Шпанија..ќе беше невидена атмосфера ..па и замислете да победиме на крајот и што ќе беше во салата..ПА ПА ПА.....и тогаш ќе излезеше Лазаров со изјавата ''Леле што направивме,радувајсе Македонијооо''..не смееше ,не смееше да се пропуштат тие бодови против Данска..ах

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Што има тука навредливо ? o_O
Сами себе си даваат критика и го нарекуваат срамота своја. Ист текст и во обратна ситуација би бил.
Брат, не пишав дека има навредливо нешто, него дека им е ептен мака што Србија игра пред полупразни трибини, а Македонија пред полни.

Самите пишаа, ако и со Хрватска се деси истото, ќе биде сеопшта катастрофа.

Ма да не верувам да дозволат тоа, ќе пуштат ако треба и пак беспари влез. :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Брат, не пишав дека има навредливо нешто, него дека им е ептен мака што Србија игра пред полупразни трибини, а Македонија пред полни.

Самите пишаа, ако и со Хрватска се деси истото, ќе биде сеопшта катастрофа.

Ма да не верувам да дозволат тоа, ќе пуштат ако треба и пак беспари влез. :)
Ова инаку беше најголемата дезинформација на светот :) http://rss.org.rs/#vest:4283

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.913
Поени од реакции
73.232
http://www.telegraf.rs/sport/40101-srpska-sramota-januara-2012

E, moji “orlovi”… Da vam je neko pričao da će vas u polufinale ispratiti Ma-ke-do-ni-ja
Многу ми беше смешно, викаат јави се север. И после иде Србија, Србија, ама тивко, што ни до другата трибина не се слуша.
И после се јавуваат нашиве, МАКЕДОНИЈА; МАКЕДОНИЈА ечеше :cuc:

Исвикрувани кога одат во напад на свој терен, во свој главен град кој има жители колку цела Македонија.

И во најлотшото можеби навивање на нашиве досега, и во ситуација кога имаа навивачка група во сала, а ние немавме, нашите не само што беа дупло или тродупло повеќе, туку и беа десет пати погласни.

Priceless <3

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Многу ми е драго за момците, драго ми е за атмосферата, за сите... Премногу ми е жал што испуштивме полуфинале, не можам ни да се радувам како што треба на оваа победа.
Се надевам на уште еден одличен натпревар од нашите момци и дека некој на Шундо ќе му објасни што е тајм-аут. Ако може, мислам. Инаку каков момент беше Шундо кога се дереше по Борко и тоа кога го прикажаа дупло на двете страни...:pos:Драго ми е што имаше фер и коректно навивање, што имаше пријателска атмосфера, немаше провокации, а тоа зошто им биле полупразни салите, тоа они си знаат и тоа е нивен проблем, ние битно ги бодревме нашите. И да, сметам дека беше ок моментот со двете знамиња заедно. Одлично е што има пријателска атмосфера.
Мило ми е што се заврши како што треба да заврши. Првенствава додуша почнаа да личат на Евровизија, ама тоа е... :)

Сума сумарувам - (y), со трошка горчина и тага, затоа што заслуживме повеќе. Ама тоа е. Да се живи и здрави тие момци, Господ да ги поживее, секоја чест за нивната игра.Тоа е тоа.

P

PewDiePie

Гостин
Какви цареви беа дечките што ги убација на вонредни вести бахахахаха :pos: од првин полу педерски со знаме му се ушуња на тој репортерот од позади и после почна ТОП,се си беше топ,игравме топ,сеа одиме да купиме едно црешово ТОПче и да биде ТОП. А и,да ја испратиме другаркава беше јако :LOL:

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Абе бегај таму како ме нанервираа... Иги Поп си кулираше со Данска, овој Србинов нокти гризаше коа ќе дадеа нашиве гол... после сакаш братско-сестринска трпеза на љубовта... си можеа комотно 2-3 топки преку гол да спукаат! :D
Да си ебеш векот:pos:.Кај ти текна на Иги Поп:pos:Баш со татко ми правевме муабет дека на Иги Поп му скинал глава.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Вонредни вести со двајца новинари, еден на плоштад со тројца без четворица, а другиот на улица Македонија кога ги запра дечките каде одите: Да ја испратиме другарката :pos: Е Шител Шител сега ако немаш гледаност кога би имал.
Туку замислете го претставувањето на Македонија на ОИ, цела кошаркарска и ракометна репрезентација, а не како досега двајца и знамето. Моментот кој 20 години го чекам е тој, напред знаменосец од типот на Кире Лазаров а зад него голема колона Македонци. А ние два милиона жители, прекрасно. И уште замислете си идат со два златни медаљи :vozbud: Абе ќе гори Македонија!
Дотогаш ни остана ајвар селекцијата која треба да ја намачкаме на леб.

Kajgana Shop

На врв Bottom