- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 1.170
- Поени од реакции
- 2.635
Кажете тим за да почнам ... ама немојте Барса,Манчестер,Милан ... некој така послаб .. досадава УБИВА !
Ја братче почвам од пола сезона и гледам кој тим се мачи за опстанок и него го земам, па се обидувам да го спасам од испаѓање.Кажете тим за да почнам ... ама немојте Барса,Манчестер,Милан ... некој така послаб .. досадава УБИВА !
Земи ги Еспањол со нив прилично лесно ке фатиш ЛШ и ке си напраиш јака екипа па и градскиот ривал ке треба да го засениш.Башка плаво-бели ти сеКажете тим за да почнам ... ама немојте Барса,Манчестер,Милан ... некој така послаб .. досадава УБИВА !
Може ова да се испроба .. ФалаЈа братче почвам од пола сезона и гледам кој тим се мачи за опстанок и него го земам, па се обидувам да го спасам од испаѓање.![]()
Да си ми жив и здрав за ова плаво-бели .. гаѓаш право у срце .. ќе пробам ќе видиме како идеЗеми ги Еспањол со нив прилично лесно ке фатиш ЛШ и ке си напраиш јака екипа па и градскиот ривал ке треба да го засениш.Башка плаво-бели ти се![]()
Sangoku .. Ти ја посветувам победаваЗеми ги Еспањол со нив прилично лесно ке фатиш ЛШ и ке си напраиш јака екипа па и градскиот ривал ке треба да го засениш.Башка плаво-бели ти се![]()
A само тоа е измената ( 7те замени ) , или ? Дали сеуште повеќето од клубовите се полупрофесионални или и тоа е средено ?Има напраено е со седум замени да биде го има на фм-балкан јас ја пробав и има седум кај мене![]()
не друго нема сменето колку што знам а и тешко дека ќе има затоа што нема каде да се најдат информаци а ја врски во ФФМ немамA само тоа е измената ( 7те замени ) , или ? Дали сеуште повеќето од клубовите се полупрофесионални или и тоа е средено ?
http://macedonianfootball.com/index.php?option=com_joomleague&func=showRanking&p=6&Itemid=125не друго нема сменето колку што знам а и тешко дека ќе има затоа што нема каде да се најдат информаци а ја врски во ФФМ немам![]()
Абе брат не е финтата име и презиме да му знам на играчот да беше така лесно ќе бешеhttp://macedonianfootball.com/index.php?option=com_joomleague&func=showRanking&p=6&Itemid=125
evo informacii .. za site klubovi od makedonija ima i od prva i od vtora do regionalna liga ... evo ako pomaga ova nesto baraj tamu da ispravat posto vidov vo FK Ohrid 2004 posto igram so niv gi nema nekoi igraci a nekoi se bezveze staveni !