Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
Кажете тим за да почнам ... ама немојте Барса,Манчестер,Милан ... некој така послаб .. досадава УБИВА !

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.762
Поени од реакции
9.545
Кажете тим за да почнам ... ама немојте Барса,Манчестер,Милан ... некој така послаб .. досадава УБИВА !
Ја братче почвам од пола сезона и гледам кој тим се мачи за опстанок и него го земам, па се обидувам да го спасам од испаѓање. :)

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Земи ги Еспањол со нив прилично лесно ке фатиш ЛШ и ке си напраиш јака екипа па и градскиот ривал ке треба да го засениш.Башка плаво-бели ти се ;)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
Ја братче почвам од пола сезона и гледам кој тим се мачи за опстанок и него го земам, па се обидувам да го спасам од испаѓање. :)
Може ова да се испроба .. Фала :)

Земи ги Еспањол со нив прилично лесно ке фатиш ЛШ и ке си напраиш јака екипа па и градскиот ривал ке треба да го засениш.Башка плаво-бели ти се ;)
Да си ми жив и здрав за ова плаво-бели .. гаѓаш право у срце .. ќе пробам ќе видиме како иде :)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
Sangoku .. Ти ја посветувам победава :):):)

Attachments

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
Чуството кога го зимаш Меси за без пари :) Бесценето :) uff.png

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Што е ова секоја утакмица по 1-2 повредени (n) дај кажете нешто што да напраам не иде ова вака....
p.s Papadopulos points finger at Krstevski зошо го стаив на трансфер листа :pos:

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.755
Поени од реакции
1.035
Дали се среди македонската лига , т.е. дали се направија измените кои ги баравме ( за 7 замени , професионални тимови итн. ) ? Ако некој знае дека е се направени измените нека кажи линк од каде да се спушти таквата изменета мак лига . Ми се чини dark warior велеше дека ќе ургирал да се направат измените .

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Има напраено е со седум замени да биде го има на фм-балкан јас ја пробав и има седум кај мене :)

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.755
Поени од реакции
1.035
Има напраено е со седум замени да биде го има на фм-балкан јас ја пробав и има седум кај мене :)
A само тоа е измената ( 7те замени ) , или ? Дали сеуште повеќето од клубовите се полупрофесионални или и тоа е средено ?

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
A само тоа е измената ( 7те замени ) , или ? Дали сеуште повеќето од клубовите се полупрофесионални или и тоа е средено ?
не друго нема сменето колку што знам а и тешко дека ќе има затоа што нема каде да се најдат информаци а ја врски во ФФМ немам :D

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
не друго нема сменето колку што знам а и тешко дека ќе има затоа што нема каде да се најдат информаци а ја врски во ФФМ немам :D
http://macedonianfootball.com/index.php?option=com_joomleague&func=showRanking&p=6&Itemid=125
evo informacii .. za site klubovi od makedonija ima i od prva i od vtora do regionalna liga ... evo ako pomaga ova nesto baraj tamu da ispravat posto vidov vo FK Ohrid 2004 posto igram so niv gi nema nekoi igraci a nekoi se bezveze staveni !

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
http://macedonianfootball.com/index.php?option=com_joomleague&func=showRanking&p=6&Itemid=125
evo informacii .. za site klubovi od makedonija ima i od prva i od vtora do regionalna liga ... evo ako pomaga ova nesto baraj tamu da ispravat posto vidov vo FK Ohrid 2004 posto igram so niv gi nema nekoi igraci a nekoi se bezveze staveni !
Абе брат не е финтата име и презиме да му знам на играчот да беше така лесно ќе беше

Kajgana Shop

На врв Bottom