Фан Клуб: Барселона

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Катастрофа изигравме, нема што...сепак одиме понатаму

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Нека престане да брани Пинто, ја зезна цела утакмица. Како и да е одиме до титула, честитки :D(y)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Значи многу слаб натпревар за одбраната!! Леле кај им беа главите бе...и многу погрешни додавања имавме.

Ова не требаше да се дозволи. Имајќи водство од 2-0, се доведовме во ситуација кога ни зависеше пласманот во полуфиналето!

Мислам дека Пеп ќе ги среди малце, многу ноншалантно влегоа на овој натпревар.

Има ли некоја информација за Иниеста и Алексис?? Уште тоа ни фали!!!

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Имавме водство од 2-0 на полувреме, место да се догази Реал бар со уште еден гол, ние си праевме тики-така у втор. Реал се врати на 2-2 а со тоа и ментално, нема да бидат веќе толку психички разнишани..

Како и да е, честито нека ни е пролазов.

п.с. Иниеста, од тоа што кажаа на Скај Спорт, 2/3 недели аут.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Уф каков натпревар!

Ова за мене е вистинско Класико, неизвесно, со шанси на двете страни и конечно Реал да покаже заби. Браво за двата тима!

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Ова не се дешава само против Реал. Ова годинава ни стана редовна појава, а тоа е загрижувачки. Доаѓаме во водство и се опуштаме премногу. Само среќата не спаси вечерва и Пинто. Ме нервира тоа што ги вративме во живот педерите. Живнаа после првиот гол, после вториот и не коментирам. Самодовербата им рипна, многу убаво се виде на терен.

Пишав пред некое време, кога е најгусто, секогаш извлекуваме максимум. Неколку тешки утакмица, сите во наша полза. Заклучок, немојте да урлате без потреба.

Идеме даље, кикс на Реал е неизебежен, само прашање на време е тоа. Ако не напраат ондак заслужено ќе си ја земат титулата. На домашен терен тешко грешат, на гости е шансата. Гетафе е одлична шанса. За нас не коментирам, убеден сум дека ќе си ја завршиме нашата работа како што треба.

Visca Barca!

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Алексис неколку недели во аут.

Kajgana Shop

На врв Bottom