Македонија - Србија [25.01.2012 - 20:15 ч.]

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.537
Поени од реакции
17.951
Брава дечки фала за све што напевте за оваа земја иако заслуживмо повеќе тоа е тоа е спортото а за србиве се едно обично :гомце: ја не знам што им зависеше од оваа утакмица па да играт толку грубо како и да е македонија засекогаш македонија во срцето

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Braco nasa... мај ес брачо наша. Еати националистите, ко финале да играа !!! Оној тренерон нивни да ми е овде, лаптопов кој е во моето срце од глава ќе му го лупнев.

Ептен ме изнервираа, еати љубоморниот народ... добрососедски односи... my ass... eте Шведска и Данска имаат добрососедски односи.

Па и Унгарија за малку не тепаше. Ништо, мора по потешкиот пат, одиме на победа против Словенија !!!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Braco nasa... мај ес брачо наша. Еати националистите, ко финале да играа !!! Оној тренерон нивни да ми е овде, лаптопов кој е во моето срце од глава ќе му го лупнев.

Ептен ме изнервираа, еати љубоморниот народ... добрососедски односи... my ass... eте Шведска и Данска имаат добрососедски односи.

Па и Унгарија за малку не тепаше. Ништо, мора по потешкиот пат, одиме на победа против Словенија !!!

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Браво браво сега уште една победа за 5 то место
Фала и на Србиве

p.s. Сител ненормални бре, читам вонредни вести, сешто си помислив само не дека има 5 деца на плоштад

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.761
Поени од реакции
12.101
Цитро за претседател!!! (y)
И да го искористам моментот да му испратам понуда тој да ги отвара темите за Ливерпул кога играме против појаки тимови :D
П.С ако одиме во квалификации со кој ќе играме? Ќе има шанса да падниме со швеѓаните? Да не барам во темата за ОИ кој ќе ја отвора сега

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Неможам да се израдувам како човек кога знам дека 10 секунди против Данска и последната минута против Германија ни го земаа полуфиналето. Сакам да запеам ама „тикови„ ме маваат.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522

хахахаха ЅВЕРУ! ме изнасмеа со лаптопот кој патем на сите ни е во нашите срца и нашите глави! хахахха

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.537
Поени од реакции
17.951

Да ние увек идемо по потшкиот пут :)а србиве можат да умрат од мука

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
А ако загуби Унгарија?
Пораз или во случајов нерешено како што излезе натпреварот значи дека во борба за 5то место ќе играме против Словенија и само победа не води во квалификацискиот турнир, а доколку Србија го освои првенството тогаш и шестопласираната репрезентација ќе игра квалификации за ЛОИ.

K

kalimer0

Гостин
1. Мило ми е што Германија и Шведска не влегоа во 1/2 и завршија зад нас.
2. Победа во петок и останува да кулираме до лето и да почнеме со газење.
3. Многу ми е мака за несреќните порази од Германија и Данска, особено овој вториот, да беше барем нерешено ќе игравме во полуфинале
а имавме сила и во финале противникот да се чувствува загрозен па и поразен.

Шведска бел ден да не видат се виде дека им ја пуштија !

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
Кога играме со Словенија?
Потребна ми е доза!!!

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
Дојди да те цмокнааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааам......

:P

Але але але...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Срцето ми игра. :place: :icon_lol:
Ај и мене :свиркам:

Иначе добра утакмица,приметив кога не ме дрма многу еуфорија пред утакмица и кога не го носам шалот-победуваме. Исто беше со Чешка(не го носев шалот),исто со Полска и сеа со Србија...

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Е шо сакавте вие да ни ја остат топката ние само да играме? :eek:
Се виде дека Србулињата се во облаци и дека ги боли ташак за утакмицата... На крај сосема заслужена и тешка победа.

Според то шо изигравме на првенството треба уште истио момент да ни го дат пехарот... :cuc:
Да не знај чоек за шо да му е повеќе криво...
Дали за тие 20 секунди напад кој ги поебавме со Шведска, дали за тоа како со Германија ни избега реми, или пак со Данска...:place:

Kajgana Shop

На врв Bottom