Македонија - Србија [25.01.2012 - 20:15 ч.]

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
едно големо најголемо БЛАГОДАРАМ до нашите ракометари што ни ги овозможуваат овие прекрасни моменти. Иако не сме во полуфинале најдобри сме. Светот одново слушна за нас. МАКЕДОНИЈАААА :love:

Колку се апдејтирани Сител само што заврши натпреварот даваат промо за следниот.Латас го има местено натпреваров во комбинација со Џаро :D

Две од трите цели се остварија:
1 - Да се победи Србија
2 - Најдобри навивачи

Сега уште 5 место и може да бидеме задоволни. (y)

Одиме на 5то место и пласман во Лондон !!!!!!!
--- надополнето: 25 јануари 2012 во 21:45 ---
Одиме на 5то место и пласман во Лондон !!!!!!!

Се специјализиравме за победи против домаќини на ЕП :D.

Што е?
Криво ти е дека тепавме?
Дојди да те цмокнааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааам......

:P

Але але але...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Срцето ми игра. :place: :icon_lol:

Браво за Србите, конечно на крај се извадија за некои нивни глупости... па и Скандинавците мислат попаметни ли се од нас Балканците да ни прават евровизија ракомет? :P Криво ми е малку што немаше ситуација за ривалски натпревар ама сепак може и подобро е така за да немаме лоши спомени.

Овие на Сител 'навивачиве' требаше да ја испеат "Домаќине добри гости ти дојдоа"

На Шител има вонредни вести! :icon_lol: Дали победивме на Олимпијадата? :pos:

Ај, честито момци! Си знаете дека ве сакам! :love:

402062_3164953606423_1342863060_4921864_1054364057_n.jpg

Одлична игра од нашите КИРЕ е НАЈДОБАР многу сум задоволен и од играта и од резулатот екстра ќе биде ако освоиме 5-то место само Борко да биде попрецизен во тие додавања иначе за одбрани е топ

кои се грефчињава на сител? хахахаха ТРАДИЦИОНАЛНО место за славење е плоштадот македонија.

СО МАКСИМУМ 10 ДУШИ? хахаха немој да ме јебеш!

Ха,победивме,коа ни ја пуштија Србите,мислам дека не се забележуваше многу?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom