A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

C

Crazy Diamond

Гостин
Катастрофа се, јас имам Близу, и нема ден да не ми падне конекцијата и тоа по неколку саати и исто толку да нема телефон.
Пиши од која населба си. Еве на пример јас сум од Ново Лисиче и од кога сум на Близу (еве веќе пола година) сум немал никаков поголем проблем. Значи зависи од која населба си...

koskar

Џон Клиз
Член од
27 август 2005
Мислења
566
Поени од реакции
360
Пиши од која населба си. Еве на пример јас сум од Ново Лисиче и од кога сум на Близу (еве веќе пола година) сум немал никаков поголем проблем. Значи зависи од која населба си...
и сега уште еднаш прочитај си го текстот, а особено последната реченица...

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Ај у курац. На интернет на спид тест ми покажува брзина 9-10 мб и скоро 1 мбс уплоад, а кога спуштам филм, 500 кб давнлоад, аплоад 10 пати помалку. Гледам има доволно сидови филмов, ама ете... :( Причина?

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Карпош 3 и вчера земав приговор за да пратам во АЕК

ЛеоЛе07

Не биди трол
Член од
8 октомври 2010
Мислења
879
Поени од реакции
375
Карпош 3 и вчера земав приговор за да пратам во АЕК
Катастрофа е во Карпош 3. Сега не отвора ништо странско. Нерви искинав:mad: Што им прати на АЕК за да се жалам и јас. Секој месец плаќам за џабе.

Член од
26 ноември 2011
Мислења
54
Поени од реакции
6
Јас сум од Штип и немам проблеми со интернетот овде на мојта улица сме само 5-6 корисници а овде од оваа сандче што стои на 5 метри од мене има само дваца и нетот ние супер

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Криво ми е што ги смалија брзините, сеа глеам овие другиве шо се на макс оптик поголеми брзини криво ми стана :D Али коа ќе видам колку поевтино проаѓам од нив...Да имав пари на макс оптик 40мбпс ќе се стаев тоа ќе беше сигурно 100% :)

Член од
11 јануари 2012
Мислења
32
Поени од реакции
20
Кабловска аналогна имам одамна, колку се чека за интернет прикључок и дигитална? Не може сам да поврзеш, мора нивна екипа?

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Катастрофа е во Карпош 3. Сега не отвора ништо странско. Нерви искинав:mad: Што им прати на АЕК за да се жалам и јас. Секој месец плаќам за џабе.
Ќе побараш од операторот да ти дадат приговор, лист а4 и има таму да пишеш што е проблемот и да заокружиш со што имаш проблем, дали интернет, фиксна телефонија(ако ти е на истиот оператор), телевизија итн. И после им го враќаш листот пополнет. Само грешка мала ти не го праќаш во АЕК. Се извинувам за дезинформацијата

Член од
20 март 2008
Мислења
377
Поени од реакции
280
Кабловска аналогна имам одамна, колку се чека за интернет прикључок и дигитална? Не може сам да поврзеш, мора нивна екипа?
Телевизија ми донесоа некаде околу 20 декември, а нет уште ги нема а нарачав на почетокот на декември, па рачунај :)
Само... зависи од реонот. Така да кај тебе можат да донесат и за 1 недела. :D

Член од
3 ноември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
90
Да не има некој случајно проблем со звукот на дигиталната? (од Прилеп)
Бидејќи кај мене воопшто нема звук, а на аналогната се си е во ред.

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
И ја имав ептен проблеми , цел месец скоро немав интернет 3 пати доаѓаа и пак џабе . Да беа права фирма ќе ми одбиеа од сметка али чисто сумњам ... осеќам ќе треба и ја во АЕК да се жалам.

Kajgana Shop

На врв Bottom