Vespertine
The Ugly Duckling
- Член од
- 22 септември 2009
- Мислења
- 2.932
- Поени од реакции
- 3.387
некогаш се фаќам у ситуација да не дејстувам разумно нити па со “срце“... него идам со муда.
Ја глеам да напраам некоја комбинација за двете страни да бидат задоволениМислам дека е јасно за што е темава. Што е тоа што е "погласно" кај вас и кој го има последниот "збор", вашето срце или вашиот разум? Што е тоа што вие повеќе го слушате и тоа што ве води низ животот? Кога треба да одлучите нешто на што повеќе се ослонувате? Дали секогаш срцето и разумот ви се на спротивни страни или пак како едното така и другото?
Леле и јас исто, увек..можно ли е да имаме толку сличностиЈа глеам да напраам некоја комбинација за двете страни да бидат задоволени
Лелее пак лажеш. Ти Т си. Нема срце кај тебеЛеле и јас исто, увек..можно ли е да имаме толку сличности
имав срце, едно девојче ми го украде.Сега само разумот го користам и добро ме служи за почетокЛелее пак лажеш. Ти Т си. Нема срце кај тебе
However, немаш срце. Значи ми држи теоријатаимав срце, едно девојче ми го украде.Сега само разумот го користам и добро ме служи за почеток
However, немаш срце. Значи ми држи теоријата