Како спиете? Мирно или "размрдано?"

• Креатор на темата Спенсер
  • Време на започнување
Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Секако. Битно ми е да спијам:D
Понекогаш спијам мирно. Понекогаш сум се будел и на другата страна од креветот. Понекогаш сум се будел и под креветото:pos:

Член од
27 јануари 2011
Мислења
79
Поени од реакции
63
Мирно, мирно ко.....ко бубаче:D. Абе просто да му е мерак на човек да спие до мене:) Само имам една мана, многу сакам да се гушкам во спиење:rolleyes:

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Верувајте,не сакате да спиете со мене.Ќе бидете како да сте се вратиле од Втора Светска Војна.

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.679
Поени од реакции
31.625

ajmo narode po edno kafence p aposle na spanje :coffee:

Член од
3 март 2009
Мислења
601
Поени од реакции
178
Па не дека не мрдам коа спијам, али не ми се десило да се најдам доле или со изгужван покривач или слично... Значи се вртам али ваљда малце. Значи претежно мирно спијам.

С

сашенко

Гостин
Па не дека не мрдам коа спијам, али не ми се десило да се најдам доле или со изгужван покривач или слично... Значи се вртам али ваљда малце. Значи претежно мирно спијам.
Јас често се наоѓам доле искривен целиот и испонамотан со кебиња и се чудам на сабајле што се десило во собата синоќе :pos:

Член од
3 март 2009
Мислења
601
Поени од реакции
178
Јас често се наоѓам доле искривен целиот и испонамотан со кебиња и се чудам на сабајле што се десило во собата синоќе :pos:
Liar! Од тоа шо го иам ја од тебе додека спиеш, видено... Не си ни блиску! Мирно ко бајче си. :D
Усвари... Ќе да имаш и ти wild dreams sometimes :P

С

сашенко

Гостин
Liar! Од тоа шо го иам ја од тебе додека спиеш, видено... Не си ни блиску! Мирно ко бајче си. :D
Не си го видела зверот во мене уште :icon_mrgr:.А тоа таму беше под дејство на алкохол, малку замор и знаеш шо уште и затоа таков бев.Немој вакви дезинформации по форум да шириш

Член од
3 март 2009
Мислења
601
Поени од реакции
178
Не си го видела зверот во мене уште :icon_mrgr:.А тоа таму беше под дејство на алкохол, малку замор и знаеш шо уште и затоа таков бев.Немој вакви дезинформации по форум да шириш
Да, и знам шо уште Хахаха Проблеми со стомакот имаше, да не се сфати погрешно, да не испадне шириме дезинформации по форум (;

С

сашенко

Гостин
Усвари... Ќе да имаш и ти wild dreams sometimes :P
А ова после го додаде а? :icon_mrgr:
--- надополнето: 25 јануари 2012 во 14:41 ---
Да, и знам шо уште Хахаха Проблеми со стомакот имаше, да не се сфати погрешно, да не испадне шириме дезинформации по форум (;
Дезинформации :facepalm:

Член од
2 август 2011
Мислења
139
Поени од реакции
44
obicno spijam mirno no moze da se sluci da sonuvam nekoj kosmar pa koga ke stanam sto ke vidam?

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Најчесто мирно спијам не сум од тој тип на луѓе кои го шетаат креветот цела ноќ и што многу сум задоволен што не врчам додека спијам.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Кога како. Најчесто спијам размрдано, кога ќе станам перницата е свлечена надоле, ќебето паднато, а посебно размрдано спијам во лето кога склет ме фаќа и комарци ми зујат на уши и ме касаат. Поретко се случува и да спијам како сум легнал, така сум станал, но после целиот сум укочен.

:)

Член од
23 март 2015
Мислења
22
Поени од реакции
10
према исток легнувам према запад станувам:angel::angel::angel:

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Што знам како спијам, кога тогаш спијам ебаго, врска немам што правам.
Не знам, треба да прашам.

Kajgana Shop

На врв Bottom