Јас често се наоѓам доле искривен целиот и испонамотан со кебиња и се чудам на сабајле што се десило во собата синоќеПа не дека не мрдам коа спијам, али не ми се десило да се најдам доле или со изгужван покривач или слично... Значи се вртам али ваљда малце. Значи претежно мирно спијам.
Liar! Од тоа шо го иам ја од тебе додека спиеш, видено... Не си ни блиску! Мирно ко бајче си.Јас често се наоѓам доле искривен целиот и испонамотан со кебиња и се чудам на сабајле што се десило во собата синоќе
Не си го видела зверот во мене уште .А тоа таму беше под дејство на алкохол, малку замор и знаеш шо уште и затоа таков бев.Немој вакви дезинформации по форум да ширишLiar! Од тоа шо го иам ја од тебе додека спиеш, видено... Не си ни блиску! Мирно ко бајче си.
Да, и знам шо уште Хахаха Проблеми со стомакот имаше, да не се сфати погрешно, да не испадне шириме дезинформации по форум (;Не си го видела зверот во мене уште .А тоа таму беше под дејство на алкохол, малку замор и знаеш шо уште и затоа таков бев.Немој вакви дезинформации по форум да шириш
А ова после го додаде а?Усвари... Ќе да имаш и ти wild dreams sometimes
ДезинформацииДа, и знам шо уште Хахаха Проблеми со стомакот имаше, да не се сфати погрешно, да не испадне шириме дезинформации по форум (;