Кошаркарска репрезентација на Македонија

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
При слободен Боби Митев, шпекулации за Октај Махмути и Заре Марковски да се двоумиш меѓу Марче и Маки треба да си умноболен. Па еден Боби Петровски за овој е Жељко Обрадовиќ.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Сеедно е кој ќе биде тренер , ако со Црнчугата се биде во ред немаме гајле.
Али за овој гадниов моево мислење е ова :гомце: :facepalm:
Има замешано прсти тука Маринчо, па уште и Србиновски за малце ќе го назначеа со кој памет не знам.
Невидено вртење на пари е ова мамата нивна.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.919
Поени од реакции
16.189
Aбе тој концепт ќе се задржи, ќе нема некој додатни измени, ако биди Докузовски советник во репрезентацијата, мислам останува се исто. Тие се луѓето што ќе работат во репрезентацијата кој беа и на Европското првенство.
Па после квалификациите за ОИ ќе видиме што резултати ќе донесат.
Добро е што ќе нема измени големи, и претумбации.
Ама мое мислење дека за долгорочно решение не е човекот.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.958
Поени од реакции
45.163
Лазовски не заслужува да го води националниот тим, нема он cv за тоа, ама кога ќе видам коментари за Боби Митев, па уште у иста реченица со Махмути и Заре ... :sick:.
Не правиме муабет за Кожув, за националниот тим правиме муабет, треба он многу леб да јаде за да има основа да биде селектор на Македонија, ама со ваква федерација за која у игра бил и Србиновски очигледно Се е можно.

Kaко и да е, ја има мојата целосна подршка, после она што се деси на ЕП глупо е да прогнозираме, останува само да се надеваме на најдоброто.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Син, Боби го направи подоле од :гомце: а за Лазовски и Србиновски е Кока - Кола.

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Син, Боби го направи подоле од :гомце: а за Лазовски и Србиновски е Кока - Кола.
Па кога wikipedia и маалските муабети му се једини извор за Боби не ни очекував нешто повеќе да напише. Боби не заслужувал у иста реченица да е со Октај Махмути и Заре. :notworthy:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Со среќа нека е, можи нема квалитет на репка ама е меѓунајдобрите кај нас.Ќе ја има подршката.:)

M

Mario Gómez

Гостин
Има замешано прсти тука Маринчо, па уште и Србиновски за малце ќе го назначеа со кој памет не знам.
А се знае нешо за Бо? Повредата и дали ќе остане за олимпискиот турнир и наредниот циклус.

А за селекторот не коментирам, пошо неможам да оценам кој е подобар а кој полош.

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Инаку викендов во Венецуела ќе има ждрепка за групите. Македонија е носител.

И да , гајле ми е за јужните, литванија или било кој, дури и да не се пласираме на ОИ, само русите да ги одереме еднаш убаво!! 3 пати ни се провлекуваат, да им дојде памет малце.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.784
Поени од реакции
30.642
Дечки која дата треба да почне овој пред олимписки турнир, и дали ќе може да се проследи некаде?
Фала ви однапред.

moof KOOZ tee

Mystis
Член од
26 ноември 2008
Мислења
361
Поени од реакции
63
Одбраната што ја игравме во Литванија е заслуга на Марин, и без таквата игра немаше ниту групата да ја поминеме. Значи бадијала ќе ни биде Бо ако стратегијата на Марин појде по вода. За Лазовски незнам што да кажам но мислам дека можеше да се направи подобар избор. Прашање е колку може човекот да се снајде кога се игра под притисок а да не зборувам за искуство во тешки натпревари.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.958
Поени од реакции
45.163
Па кога wikipedia и маалските муабети му се једини извор за Боби не ни очекував нешто повеќе да напише. Боби не заслужувал у иста реченица да е со Октај Махмути и Заре. :notworthy:
А со што заслужил, те молам кажи ми еден голем успех на Боби Митев, освоена титула, не ко АСИСТЕНТ, ко тренер, инаку не го правам подоле од гомно, не ми превртувајте реченици, немам ништо против човекот туку едноставно велам, за да бидеш тренер на национален тим треба многу ... мнооогу повеќе од она што Боби Митев го има постигнато во својата кариера. Истото важи и за Лазовски а па да не зборам за Србиновски. Лазовски е најверојатно избор зашто има колку толку подолго искуство ко тренер во нашето првенство, не сум сигурен дали беше и на страна тренер, знам требаше еден период да замине од Мкд, исто беше и десна рака на Марин за време на ЕП и квалификацискиот циклус.
Како и да е, и он со своето искуство и кошаркарско минато е далеку од тренен на овој национален дрес кој постигна историски успех во Литванија. Од КФМ најверојатно се надеваат дека и новиот тренер ќе оди по филозофиите на Марин, иста игра пред Се во одбраната, обично не треба многу работи да се менуваат во тим кој веќе ја најде идеалната формула за успех, тоа е единственото објаснување зашто Лазовски е назначен.

Инаку нит википедија нит маалските муабети не ми се извор за Боби Митев, тешко и да најдеш некаков извор за него, инкогнито е, освен фановите на МЗТ никој ништо не знае за него, бил долги години асистент во германско првенство, а германското првенство по квалитет е малку подобро од нашето.
А дека заслужил да биде во иста реченица со Махмути и Заре ... по логикава, и Србиновски заслужил, Србо беше асистент тренер на 4тата репрезентација од последното ЕП, Боби Митев беше асистент ... во германско првенство. :facepalm:

Бидете малку сериозни, не правиме муабет за тренер на Работнички, Кожув, МЗТ и Лирија, не сте глупи за да не ми ја сватите поентата на муабетов.

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
А со што заслужил, те молам кажи ми еден голем успех на Боби Митев, освоена титула, не ко АСИСТЕНТ, ко тренер, инаку не го правам подоле од гомно, не ми превртувајте реченици, немам ништо против човекот туку едноставно велам, за да бидеш тренер на национален тим треба многу ... мнооогу повеќе од она што Боби Митев го има постигнато во својата кариера. Истото важи и за Лазовски а па да не зборам за Србиновски. Лазовски е најверојатно избор зашто има колку толку подолго искуство ко тренер во нашето првенство, не сум сигурен дали беше и на страна тренер, знам требаше еден период да замине од Мкд, исто беше и десна рака на Марин за време на ЕП и квалификацискиот циклус.
Како и да е, и он со своето искуство и кошаркарско минато е далеку од тренен на овој национален дрес кој постигна историски успех во Литванија. Од КФМ најверојатно се надеваат дека и новиот тренер ќе оди по филозофиите на Марин, иста игра пред Се во одбраната, обично не треба многу работи да се менуваат во тим кој веќе ја најде идеалната формула за успех, тоа е единственото објаснување зашто Лазовски е назначен.

Инаку нит википедија нит маалските муабети не ми се извор за Боби Митев, тешко и да најдеш некаков извор за него, инкогнито е, освен фановите на МЗТ никој ништо не знае за него, бил долги години асистент во германско првенство, а германското првенство по квалитет е малку подобро од нашето.
А дека заслужил да биде во иста реченица со Махмути и Заре ... по логикава, и Србиновски заслужил, Србо беше асистент тренер на 4тата репрезентација од последното ЕП, Боби Митев беше асистент ... во германско првенство. :facepalm:

Бидете малку сериозни, не правиме муабет за тренер на Работнички, Кожув, МЗТ и Лирија, не сте глупи за да не ми ја сватите поентата на муабетов.
И добар избор е овој Лазовски ? Имаме шанси со него?

Kajgana Shop

На врв Bottom