Ни се удира од глава тоа што ги преценувавме противниците во првата група. Па сами да не пуштеа да си кроиме група немаше да ја наредиме онака.
Сме играле против четирикратни шампиони, вакви биле, такви биле... Па дали се нормални нашиве медиуми бе (и општо целиот ни менталитет) каква фама дигнаа од едни мизерни швеѓани. Се доведовме до ситуација да држиме нерешено со нив во последен напад (а додатете го сега тој еден бод и пресметајте каде ќе бевме).
Па видете ги како играат бе, како првпат во животот да се гледаат, додавање од лев на десен бек незнаат да сврзат и ги губат топките, 10пати денес со србија и уште толку со германија. Не ми се верува како ние играме а вакви мизерии ни откинаа бод, се поради тоа што ние се задоволивме со едниот.
Па оваа србија, па тие се уште поголема дупка, не знам кој од кој повеќе не заслужија да играат 1/2 финале. целата ждрепка со се А и Б група неверојатно како ни се погоди, данците далеку под ниво, полска пациенти, србите освен даре просечни, германците и швеѓаните никогаш послаби. згора на се ние на домашен терен во зенитот на генерацијата, како едно се, се познаваат најдобро што може и сега како ќе одминува времето тие ќе СТАРЕАТ (со тоа ќе пружаат и помалку квалитетни партии). Жал ми е, многу ми е жал што пропуштивме неверојатна шанса да се запишеме во историјата на првенствава, пошто друга во блиска иднина не верувам да ни се пружи.