Македонија - Србија [25.01.2012 - 20:15 ч.]

П

Паспарту

Гостин
Глејте на добрата страна,за баражот за СП влагаме како фаворити и ке имаме полесен противник.Дај боже Словенија да ни се падне,само лошо е што и исланд е помегу овие послабите.Ако ни се паднат они време е за 2ра одмазда од предходните 3 :sneaky::D
Има далеку далеку послаби можни противници од Словенија, квалификантите не ги рачунаш? :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Искрено не верувам дека толку лесна повреда има Жути, али секоја чест, секоја чест !!! Срце на терен у буквална смисла !!!

:cuc: :cuc: :cuc:

R

Rigel Kent

Гостин
не знам што ќе биде ама не би ми пречело ако хрватска биде европски да можебе да го заземеме нејзинот место и замисли група, ние + овие тапа швеѓанкиве кои ни спасија гаС + некој си јапончина и од чиле некои инки/маии или што и да се :pos:
Ako Hrvatska bide Champion togas Polska e vo kvalifikacii bidejki e prva na listata na cekanje bidejki bese 7 na Svetskoto prvenstvo.:(

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.304
Поени од реакции
3.687
Ako Hrvatska bide Champion togas Polska e vo kvalifikacii bidejki e prva na listata na cekanje bidejki bese 7 na Svetskoto prvenstvo.:(
чек чек, нели вчера рековме дека ако некој биде шампион од тие што се квалификуване се отвара трето место. тоа сега ќе е за тој што на светското бил прв непласиран ? или тој некој што мора да биде шампион мора да е србија, германија или франција ? :confused:

R

Rigel Kent

Гостин
чек чек, нели вчера рековме дека ако некој биде шампион од тие што се квалификуване се отвара трето место. тоа сега ќе е за тој што на светското бил прв непласиран ? или тој некој што мора да биде шампион мора да е србија, германија или франција ? :confused:

Mora da bide Champion Srbija , Germanija i Francija togas se otvora mesto za uste 2 reprezentacii , vo sekoj drug slucaj Polska e prvata a vtorata ke bide Srbija.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Mora da bide Champion Srbija , Germanija i Francija togas se otvora mesto za uste 2 reprezentacii , vo sekoj drug slucaj Polska e prvata a vtorata ke bide Srbija.
а како ние би обезбедиле место во квалификациите без да зависиме од тоа кој ќе биде шампион ау

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.304
Поени од реакции
3.687

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.407
Поени од реакции
85.359
Данците играат подобро од Швеѓаните.
И башка Швеѓаните до сега два пати ги чекавме да победат со Германија и со Србија така да не се надеваме премногу.

R

Rigel Kent

Гостин
а како ние би обезбедиле место во квалификациите без да зависиме од тоа кој ќе биде шампион ау

Zavisime vo sekoj slucaj bidejki Srbija veke obezbedi ucestvo vo kvalifikacii .Dodeka Polska ceka nekoj od ovie tri da ne bide pobednik(Srbija, Germanija i Francija)

Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
Ни се удира од глава тоа што ги преценувавме противниците во првата група. Па сами да не пуштеа да си кроиме група немаше да ја наредиме онака.
Сме играле против четирикратни шампиони, вакви биле, такви биле... Па дали се нормални нашиве медиуми бе (и општо целиот ни менталитет) каква фама дигнаа од едни мизерни швеѓани. Се доведовме до ситуација да држиме нерешено со нив во последен напад (а додатете го сега тој еден бод и пресметајте каде ќе бевме).
Па видете ги како играат бе, како првпат во животот да се гледаат, додавање од лев на десен бек незнаат да сврзат и ги губат топките, 10пати денес со србија и уште толку со германија. Не ми се верува како ние играме а вакви мизерии ни откинаа бод, се поради тоа што ние се задоволивме со едниот.

Па оваа србија, па тие се уште поголема дупка, не знам кој од кој повеќе не заслужија да играат 1/2 финале. целата ждрепка со се А и Б група неверојатно како ни се погоди, данците далеку под ниво, полска пациенти, србите освен даре просечни, германците и швеѓаните никогаш послаби. згора на се ние на домашен терен во зенитот на генерацијата, како едно се, се познаваат најдобро што може и сега како ќе одминува времето тие ќе СТАРЕАТ (со тоа ќе пружаат и помалку квалитетни партии). Жал ми е, многу ми е жал што пропуштивме неверојатна шанса да се запишеме во историјата на првенствава, пошто друга во блиска иднина не верувам да ни се пружи.
Не е точно ова што го зборуваш за Шведска. Нивната игра против Македонија и играта која ја играа против Србија е многу различна. Против нас играа многу многу поорганизирана пред 4000 публика но пред 10000 публика играа далеку полошо. САмо не ги потценувај другите репрезентации особено Скандинавските. Тие се многу опасни ,ама сега некако се уплашени од атмосферава у Србија.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
По направените снимки, не е утврдена скршеница кај Филип Миркуловски. Шаката е само набиена, и Миркуловски ќе настапи во среда против Србија.
Кај Аце Јоновски се работи за напукната носна коска и ќе се направи се за да и тој настапи на натпреварот.
--- надополнето: 23 јануари 2012 во 23:26 ---
По направените снимки, не е утврдена скршеница кај Филип Миркуловски. Шаката е само набиена, и Миркуловски ќе настапи во среда против Србија.
Кај Аце Јоновски се работи за напукната носна коска и ќе се направи се за да и тој настапи на натпреварот.

Kajgana Shop

На врв Bottom