ЕП во ракомет 2012-група I (Белград)

Кои 2 репрезентации ќе одат во полу-финале?

• Србија

Гласови: 82 50,3%
  • Германија

Гласови: 30 18,4%
  • Полска

Гласови: 10 6,1%
  • Македонија

Гласови: 119 73,0%
  • Шведска

Гласови: 3 1,8%
  • Данска

Гласови: 10 6,1%

• Вкупно гласачи
    163
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе Скандинавциве ќе договорат, ако тепа Шведска ќе одиме подршка за Полска, ќе паднат Германциве ако не в терен сите влагаме.:D

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Нема шанси Шведска да ја тепа Данска. Како стои комбинацијата за Олимпијада?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.613
Поени од реакции
14.472
Највеќе од цела ситуација ме нервира тоа што кога ќе ти тепаме Србија во среда ќе се вадат на тоа дека не играле со сите сили затоа што пласманот во полуфинале им бил обезбеден.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Највеќе од цела ситуација ме нервира тоа што кога ќе ти тепаме Србија во среда ќе се вадат на тоа дека не играле со сите сили затоа што пласманот во полуфинале им бил обезбеден.
А од друга страна втората постава што ќе им игра ќе изгинат на терен за да победат. :)

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
К У Р те боли ;)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.166
Поени од реакции
18.212
А од друга страна втората постава што ќе им игра ќе изгинат на терен за да победат. :)
Остајте ги нека се посмеат вечерва шо воопшто имале публика (со бесплатен влез и без глас).

Познато ви беше од негде ова со големо знаме преку цела трибина?
Па довикувањето од една до друга трибина?

Ама утре ќе учат од ОРИГИНАЛОТ!

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ако не тепа Германија ќе тепа Данска

Сканди Геј ДежаВу

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Дури сега се разочарав... Како бе, па не заслуживме да изгубиме, ниту еднаш не го заслуживме тоа, најмногу од сите во нашата група заслуживме пласман во полуфинале, ете не сакам бре полуфинале, меч за петто место сакам, колку само добро игравме, никогаш не сме изиграле така јако... Што ми е најмногу криво после ова коло и Данска и Германија се во доста добра позиција за полуфинале, најмногу поради победите над нас. А ние сме во ептен тешка позиција, треба да се надеваме Полска да ја победи на Германија со еден-два гола разлика, ние треба да ја победиме Србија за да осигураме бар трето место во нашата група, во спротивно може и јако да се зезниме. Еј овие Швеѓаниве бе, се искомплицираа, да си ги победеа Германците и се ќе беше друго, ние ќе бевме речиси во полуфинале :pos:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
сами сме криви јбг, т.е. не сме криви него ни избегаа 2-3 победи од раце за безвезе..исто како и со Русија у кошарка..

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Со ваков развој на настаните станав скептик - ми се скрши филмот на велико! Колку ме болат поразите од Данска и Германија, посебно начинот на кој ги доживеавме....ни сам не сум свесен!
Сега добро би ни дошло место србија да игравме со нашиот јужен сосед, па да им се истуревме на нив и тоа навелико:love::ROFLMAO:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Уште еднаш ако завршиме 4то место во групата како се глеа дали ќе бидеме 7ми или 8ми и колку репрезентациите идат у квалификации за ОИ?

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Уште еднаш ако завршиме 4то место во групата како се глеа дали ќе бидеме 7ми или 8ми и колку репрезентациите идат у квалификации за ОИ?
ако има потреба ќе се играат нокаут мечој. (во превод Србија и Германија ако не се пласират во полуфунале)

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Поздрав до швеѓаните и нивниот нордиски менталитет, некој овде спомна дека ние Балканците сме имале лош менталитет

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Стварно душава ме боли... И искршени и претепани, па заслужија да влезат меѓу најдобрите 4. :place:

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Браво за Србија, колку им вредеше таа победа со Данска сега се гледа, Македонија само теоретски шанси, најверојатно ке ги тепаат Србите, но сепак треба да се случи чудо, моја прогноза Србија оди и втора репрезентација е Данска , неверувам дека Полска ке им пушти на Немците секогаш со нив во секој спорт играле добро и биле добро мотивирани, а Немциве и не се баш нешто посебно али да видиме во секој случај!!! и моја прогноза ако пројдат Данците тие се прво место!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom