- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Абе Скандинавциве ќе договорат, ако тепа Шведска ќе одиме подршка за Полска, ќе паднат Германциве ако не в терен сите влагаме.
А од друга страна втората постава што ќе им игра ќе изгинат на терен за да победат.Највеќе од цела ситуација ме нервира тоа што кога ќе ти тепаме Србија во среда ќе се вадат на тоа дека не играле со сите сили затоа што пласманот во полуфинале им бил обезбеден.
К У Р те болиНајвеќе од цела ситуација ме нервира тоа што кога ќе ти тепаме Србија во среда ќе се вадат на тоа дека не играле со сите сили затоа што пласманот во полуфинале им бил обезбеден.
Највеќе од цела ситуација ме нервира тоа што кога ќе ти тепаме Србија во среда ќе се вадат на тоа дека не играле со сите сили затоа што пласманот во полуфинале им бил обезбеден.
Остајте ги нека се посмеат вечерва шо воопшто имале публика (со бесплатен влез и без глас).А од друга страна втората постава што ќе им игра ќе изгинат на терен за да победат.
ако има потреба ќе се играат нокаут мечој. (во превод Србија и Германија ако не се пласират во полуфунале)Уште еднаш ако завршиме 4то место во групата како се глеа дали ќе бидеме 7ми или 8ми и колку репрезентациите идат у квалификации за ОИ?