Македонија - Србија [25.01.2012 - 20:15 ч.]

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
1
SRB.jpg
SRB 5 (+6)голразлика
2
GER.jpg
GER 5 (+4)

3
DEN.jpg
DEN 4 (0)
4
MKD.jpg
MKD 3 (0)
5
POL.jpg
POL 3 (-5)
6
SWE.jpg
SWE2 (-5)
моментално

србија и шведка со утакмица помалку

Nie ja pobeduvame Srbija, Polska da go dobie natprevarot so Germanija ,Danska i Svedska da izigraat nereseno i SITE IST BROJ NA BODOVI
GER.jpg
GER 5
SRB.jpg
SRB 5
MKD.jpg
MKD 5
DEN.jpg
DEN 5
POL.jpg
POL 5
SWE.jpg
SWE5

:pos::pos::pos::pos::pos:

Ако не се лажам, на ваков начин беше исфрлена Италија во 2004 година... На двете репрезентации им одговараше 2:2, па така и заврши натпреварот. Значи, најдобра варијанта е победа на Шведска против Србија.

Дали е официјално потврдено за Миркуловски дека нема да игра или новинариве си играат пак сензација ?

Ме убија комбинаторикиве...незнам за кој да навивам и незнам кој да го пцујам :)
Но она што го знам е дека од дното на душата сакам да ги тепаме Србите!

Поштуем Инге-то :)
Бај д веј, ќе ги тепаме Србите, а дали ќе одиме понатаму... епа Господ е Голем!

нека тепаат шведска со 5 разлика да дојдат и тие и србија на 0, тогаш може па пријателски да делат данска и шведска ако предходни германијаи полска од 4 сато завршат некако во нивна корист, јбг од кај да знам може има некоја нивна математика двете да се пласираат :D

Ни треба победа на Шведска иначе задутре ќе бидат ревијални сите натпревари...

повредени се нашите играчи хм хм повторна реприза од Тодор Гечевски ми се чини како да сме проколнати:cenzura::confused:

нешто не сум во тек па ке прашам ако сака некој да ми појасни: од кои натпревари сега зависи дали ке имаме шанси со победа над србија да играме во полуфинале? што треба да се случи?
Господ да слези. Ништо друго

Што ве гледам чудни. Полска да ја тепала Германија? :pos: Па со осум играчи да играат Пољаците нема да ја победат.

Што ве гледам чудни. Полска да ја тепала Германија? :pos: Па со осум играчи да играат Пољаците нема да ја победат.
Ни треба песимизам, повеќе и повеќе, монотоно е вака! :D
П.С. Ако сега победи Шведска, дали пак треба Полска да ја победи Германија со не повеќе од два гола разлика?

Шведска и Србија играат нерешено.

Србите така се пласирани, а Швеѓаните имаат мотив да играат против Данска.

Koга ќе го играме натпреварот со Србија ќе ни се знај судбината наша, а и нивна ако денеска не ги совладаат Швеѓаните.
Така да џабе математики си прајме.
Битно е ние да изиграме како што игравме до сеа.. да не бараме нешто невозможно, барем во моментот е невозможно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom