Илјада билети и бесплатен превоз со воз за Македонија-Полска

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
а бе шо е брука брука е..................и едните и другите срам да ги е................да дојдеш од кавадарци или битола а да не влезеш.............не е убаво....да добие некој карта а го нема на список ит оа не е фер.........а овие па да пракаш свои луџе да прат гужва демек на список се а не се..............плус и овие членовите на кајгана кои до скоро ги немаше да лафат за ракомет:tapp: сеа тука воа ноа..............и ова само ми го потврди шо на скај њуз со големи букви :нинџ:КОМЕНТАРИТЕ ПОД ВЕСТА СЕ ПРЕЗЕМЕНИ ОД КАЈГАНА ФОРУМ:нинџ: каа че вииш..............сите не сексат.............а не ни текнуе.............пусти фотелји....толку више туа не се замарам со глупости............одам на вистински ракомет да делам милсење:vozbud:

Член од
23 јануари 2012
Мислења
11
Поени од реакции
11
Сумљиво. Доаѓаат типци со по 10 мислења зачленети денес и шират приказни.

Ептен сумљиво. Целата работа со картиве.

Значи во све мора да се умеша политика.
mora li da si clen od poodamna za ja zbores vistinata??? a i nema potreba da se dokazuvame fakt e jas ne otidov i deka izmrznav!! Krivo mi e samo sto cela nok ne spiev bev celiot vozbuden za na kraj da se razocaram maksimalno!!

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Има ли некој по телефон да се јави од тие што се во возот за Белград? Да провериме каде се наоѓа возот моментално зашто прочитав по нет дека пред некој саат возот бил задржан негде кај ниш на железничка. Па дали е точна ова информација, дали ќе стигнат на време да го гледаат натпреварот.
кај прочита ова? оној на канал 5 вика стигнале ти викаш сеа ги задржале... хах шо се дешава ејј дезинформации насекаде! П.С незнам зашо ама ми се ота у глава дека ке закаснат на утакмица овие шо отидоа со возот...

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
крадат слики од кајгана. земаат текстови од форумов... а да му предложиме ние на ацид да отвори една телевизија? или па да почне еден весник да штампа што мислите?
вала изгала дека секоја информација у медиумиве е земена од кајгана!.

ацид отварај телевиџија или весник под хитно!
КАЈГАНА - Информации од прва рака! :D

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Има ли некој по телефон да се јави од тие што се во возот за Белград? Да провериме каде се наоѓа возот моментално зашто прочитав по нет дека пред некој саат возот бил задржан негде кај ниш на железничка. Па дали е точна ова информација, дали ќе стигнат на време да го гледаат натпреварот.
Мартин` е отиден ... ! сабајле ми прати порака .. ама ништо не ми пиша шо како .. ! сеа да се јавувам кај него незнам колку пари ќе ми земе .. !

Член од
8 август 2008
Мислења
1.309
Поени од реакции
151
Добро бе, од каде информацијава?
реков не е потврдена......од луѓе што заминаа пишев порака ми рече дека имало луѓе што се качиле во вагон а немале......ни ИД а имало такви кои ги немало на список.......
се на се сакам да кажам незнаат ни 1000 места у вагони да ги изброат........срамота е воа....а уше посрамота е да се праиш удрен дека си извлечен и да заебиш некој шо навистина е на список за такви луѓе свака им к....ац

Член од
17 март 2009
Мислења
194
Поени од реакции
22
Дечки јас добив карта ,дечко ми во мое име се пофали.Не бев ни од партија ни од штаб.Само сакав да видам дали имам среќа и дали само ги бираат деца од штаб.За ова што пишувате не верувам бидејќи се си беше регуларно штом јас сум добитничка тогаш за др не правам муабет хехехе.Се си пишуваше на време во 4 пред железничка оној што закаснил нека не се буни и сеа ајде пак Грујо ни е крив,може да беше он на лице место ќе беше најпаметно,барем д аси знае човекот дали некој од неговите паметно работи.
А слушам дека останале 20 слободни места хехехе меѓу нив сум и јас.Требаше да отидам на железничка само да видам дали било ова вистина!Ај кога ќе се вратат некој од форумов ќе ни кажат што било вистина !

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.424
Поени од реакции
16.710
Teшка работа ова новинарствово наше :tapp:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ете Мартин ќе каже, мислам дека и Дарк Кинг доби ако не се лажам, барем нив можеме да им веруваме.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Добро е што имаме ракометари кои не претставуваат достојно пред светот.... Инаку си знајме одпорано дека ни е тиња државава :facepalm:
Арно си знам јас што не се пријавувам воопшто...
Попрво на свој товар ќе отидам колку и да би ме чинело тоа, отколку да чекам милост од државата, некоја алфа/омега или чичко полицаец.... :tapp:

David^^

Ристовски
Член од
9 декември 2011
Мислења
165
Поени од реакции
42
Јак ви е изворот на веста :pos: плусинфо на Геро и релевантен медиум неможе да оди во иста реченица ;)

П

Паспарту

Гостин
Дечки јас добив карта ,дечко ми во мое име се пофали.Не бев ни од партија ни од штаб.Само сакав да видам дали имам среќа и дали само ги бираат деца од штаб.За ова што пишувате не верувам бидејќи се си беше регуларно штом јас сум добитничка тогаш за др не правам муабет хехехе.Се си пишуваше на време во 4 пред железничка оној што закаснил нека не се буни и сеа ајде пак Грујо ни е крив,може да беше он на лице место ќе беше најпаметно,барем д аси знае човекот дали некој од неговите паметно работи.
А слушам дека останале 20 слободни места хехехе меѓу нив сум и јас.Требаше да отидам на железничка само да видам дали било ова вистина!Ај кога ќе се вратат некој од форумов ќе ни кажат што било вистина !
Како може да има 20 слободни места, а некои со карта не успеале да влезат? Ај нека ми го објасни некој ова...
--- надополнето: 23 јануари 2012 во 14:00 ---
Јак ви е изворот на веста :pos: плусинфо на Геро и релевантен медиум неможе да оди во иста реченица ;)
Сител е подобар, таму може ќе кажат нешто релевантно...

Член од
17 март 2009
Мислења
194
Поени од реакции
22
Како може да има 20 слободни места, а некои со карта не успеале да влезат? Ај нека ми го објасни некој

оној кој не влегол нека ми се јави ,јас сметам дека сите гагаџии што дошле таму биле вишак.не мора веќе вакви организации да има.Кој има пари и е во можност нека си оди сам !!сеа се ќе се збори .....се нешто не им чини на луѓево ...

Kajgana Shop

На врв Bottom