Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Слушам не бил за секого. :pos:
И не е! Хејтерите ќе плукаат ОМГ УШТЕ ЕДНА ТИН КОМЕДИЈА ОМГ СЕ ПО ИСТ ШАБЛОН ЗА НИКАДЕ СЕ ФИЛМОВИВЕ МОНТИ ПАЈТОН ЗАСЕКОГАШ АНГЛИСКИ ХУМОРХАХА
No but srsly, ќе има хејтери сигурно :D

Леле после испитиве три дена од дома нема да испаднам. Заостанувам претерано многу со филмовиве.

Леле после испитиве три дена од нема да испаднам. Заостанувам претерано многу со филмовиве.

:cautious:

Yep, after-испит контраиндикаци... :D

+2
Повеќе од две недели немам гледано филм. Ради сесијата се запустив упм. Едвај чекам да помине факинг 25ти.

П.С. Едвај чекам да поминат и Оскарите. Аватарот ми е катастрофа од сепија.

Конечно двдрип снимка од новиот харолд и кумар. Ѕверски филм, се насмеав повеќе пати

Bitch, please. A.Very.Harold.And.Kumar.Christmas.2011.REPACK.1080p.BluRay.x264-SPARKS
Неколку денови веќе, ми го симнаа не ми е само префрлен, apparently 100 гига и со штедење не стигаат.

И не е! Хејтерите ќе плукаат ОМГ УШТЕ ЕДНА ТИН КОМЕДИЈА ОМГ СЕ ПО ИСТ ШАБЛОН ЗА НИКАДЕ СЕ ФИЛМОВИВЕ МОНТИ ПАЈТОН ЗАСЕКОГАШ АНГЛИСКИ ХУМОРХАХА
No but srsly, ќе има хејтери сигурно :D

Хејтери ? :pos:
Кој се замара со овакви филмови, тоа е како да го хејтам Алвин и верверичките.

Џорџ Лукас ќе се пензионира. Со среќа нека му е, нема да ми недостига. Би рекол дека единствениот негов добар филм е Американски графити, и толку. Дури и не заслужува целосно да му се припише заслугата за Стар Ворс зошто иако идејата била негова, сценариото кое го предложил за четвртиот дел (прв снимен, нели) било толку лошо што морале да најмат некој што знае да пишува да го подобри. Исто и со 5тиот дел, The Empire Strikes Back. Човекот немал речиси никакво креативно влијание врз петтиот дел, и иронично e што бап тој филм се смета за убедливо најдобриот од сите шест. Единствено можам да ги пофалам неговите придонеси во полето на специјални ефекти и тоа е тоа. Како режисер, никогаш не го бивало. Е ама го исхејтав...

Aliens, е badass филм, ремек дело. Истотo важи за The Abyss како и Star Wars. Tака да далеку од тоа дека само American Graffiti му е добар :)

Некој да ми даде линк каде можи да го гледам Превртено - македонскиот филм ? Или торент, што и да било ??

The Girl With A Dragon Tattoo 2011 DVDSCR XviD AC3-FTW

не ми е симнат ама треба да е солидна снимка

?

Ја нешто сум грешка или филмот е одамна излезен веќе одамна на асална снимка?

?

Ја нешто сум грешка или филмот е одамна излезен веќе одамна на асална снимка?

Шведската верзија има одлична снимка, ама оваа американската бар досега не беше излезена;)

Aха значи ова е нешто како римејк или?

т.е. што замарам сега ќе видам на Imdb...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom