Илјада билети и бесплатен превоз со воз за Македонија-Полска

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Темава е за во ЧДК, хумор! :pos:

Иначе среќен пат на сите што фатија карти, ма да мислам дека лудница ќе биде за 2 сати, на железничка и тие што не фатиле ќе се нацртаат таму.
:icon_lol:

Член од
24 декември 2011
Мислења
150
Поени од реакции
24
Знае ли некој кога се трга од Белград за накај Скопје ? Кажаа ли некаде ?

М

Мартин`

Гостин
Луѓе дајте брзо број од железничка да прашам дали имаат случајно ноќен воз до СК ако не да фаќам такси.
И испадна сам да одам у пм многу глупо ова по на 1 што даваат, сите сами ќе бидат неможеш другар да земеш со тебе :D

Ајде брзо за на железничка број дајте ..

F

fantomX

Гостин
Луѓе дајте брзо број од железничка да прашам дали имаат случајно ноќен воз до СК ако не да фаќам такси.
И испадна сам да одам у пм многу глупо ова по на 1 што даваат, сите сами ќе бидат неможеш другар да земеш со тебе :D

Од каде воз за до ск?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

ЖЕЛЕЗНИЧКА СТАНИЦА
3234 255; 3164 255

телефон: (02) 3164 255

телефон 2: (02) 3118177

па заузето брат, сигурно на некој пензионер му објаснуваат дека не е за нив ова... :LOL:

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
ЖЕЛЕЗНИЧКА СТАНИЦА
3234 255; 3164 255

телефон: (02) 3164 255

телефон 2: (02) 3118177

па заузето брат, сигурно на некој пензионер му објаснуваат дека не е за нив ова... :LOL:
Ѕвер!:ROFLMAO:

М

Мартин`

Гостин
се зафатено мамата да им ебам.. неможам да добијам ни Велес ни Скопје :/

F

fantomX

Гостин
Велес ?
Овие на нет броеви што ги најдов дава заузето, од СК може да добијам инфо ..
Велес - Скопје имаш прв во 5:11 сабајле.
Од Битола има ноќен, ама тој во Прилеп поминува во 3 и 50 некаде, така да не ти брка работа.

Прашај за секој случај, 043 231 033 ти е број од ЖС Велес, мада по распоред нема воз за да стасаш сега.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375

http://mztransportad.com.mk/dokumenti/relacii/Veles.pdf

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.423
Поени од реакции
16.713
се зафатено мамата да им ебам.. неможам да добијам ни Велес ни Скопје :/
Аутостоп мајсторе, ќе се најде некој да те фрли до Скопје. Ни под разно да ти пропадне картава!

Kajgana Shop

На врв Bottom