Илјада билети и бесплатен превоз со воз за Македонија-Полска

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ќе има и такви ситуации 100%, абе многу е рано, инаку да одиш има да се изнапукаш сеир на железничка. Ко ќе ги видиш со хамбургерите од рани мугри... па натоварени ко за Москва да одат. Смешки. :ROFLMAO:
И Београд е далеко ако тргнеш пеш... или со воз. :icon_mrgr:
Ама стварно ме интересира дали ќе има таков јунак што ќе заборави и пасош и лична. :D

M

Mario Gómez

Гостин
http://www.sky.mk/makedonija/13014-Извесен-Самоил-Малчевски-добитник-на-влезница-и-превоз-до-Белград.html

прво е извлечен Самоил Малчески, а не Самоил Малчевски! да за мене се работи, поранешниот претседател на СПУКМ! како вие така и сите оние кои пишуваат по ФБ слободно можете што сакате да зборувате и колку сакате да зборувате, тоа што некогаш сум бил Претседател на СПУКМ незначи дека неможам да аплицирам на наградна игра и регуларно да добијам! и јас сум граѓанин на оваа држава кој плаќа данок и имам исти права како и сите останати! поздрав
Негов коментар?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Сега добив некои информации дека не можело без карта...У ПИ*КУ МАТЕР нека идат, нека ни кажат веќе официјално каква е рабоата!!!

П

Паспарту

Гостин
Јас искрено не знам како 1000 луѓе ќе собере во возот, а не пак ако почнат да примаат и без карти. Нема логика да е бесплатен возот за сите...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.939
Поени од реакции
16.238
Замислите во возот атмосферата, ако стварно 1000 луѓе бидат во него.
Ќе се тренираат за во сала со „Живи ќе изгориме“:D

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Јас искрено не знам како 1000 луѓе ќе собере во возот, а не пак ако почнат да примаат и без карти. Нема логика да е бесплатен возот за сите...
Додај и дека 13 вагони како шо спомнаа се максимум 860 седишта...

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.423
Поени од реакции
16.710
Двајца школски добиле карти, алал нека им е.
Гзлаци среќлии, ќе ги потепам коа ќе ги видам :icon_lol:
Инаку не се партиски определени а и многу други што ги познавам а се извлечени не се симпатизери нити членови на партијата на власт, така да не верувам дека било наместено.

Со среќа нека им е на сите што добија карти, па нека остават глас таму и нека ги бодрат нашите до последен здив.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Тогаш ќе биде следнава слика и наслов во српски вести Македонска фаланга је оборила светски рекорд у вожња у возу.

M

Moon Child

Гостин
Јас осеќам дека возот ќе се расипе, плус и ко шо е ладно :pos:
Среќен пат пред се друго, на оние што ќе одат и од се срце им посакувам да стигнат.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Сеа им се јавив на железничка и типот ми кажа дека он знае дека возот е бесплатен, така да ако цел воз е бесп латен ваљда покрај тие 1000 со карти може и други да влезат, ништо нив не им мења, не е 1000 карти другите си плаќаат туку цел воз им е бесплатен, јас ќе идам па што биде, биде

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Тешко тие што ги има 2-3 пати на список. Ќе треба 2-3 пати да влегуваат излегуваат од возот да се пријават како луѓе дека ќе направат голема забуна. :pos:

F

fantomX

Гостин
Можеше ова порано да се напрај, вака е крајно хаотично.

Прво од според мене, крајно лошата програма, која бираше ги даваше имињата кој ќе оди, а кој не. Главен филтер треба да е бројот на лична карта/пасош, бидејќи од тоа шо се бараше да се пополни, единствено тоа е уникатно за секој поединец. Ама овде изгледа никаков филтер немаше, ко тој 15-годишнико три пати шо е извлечен, картите шо ги продавал на фб. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom