Илјада билети и бесплатен превоз со воз за Македонија-Полска

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.301
Поени од реакции
3.675
ps возот ќе им е чартер директива до блеград , нема да застануваат на секое село или градче па да се губи врме на забрзување и кочење....

Mar[C]k

Gunner
Член од
11 јули 2010
Мислења
103
Поени од реакции
14
Да не има некој од бт со е добитник да организираме превоз ниесме двајца позз

П

Паспарту

Гостин
у воз е стопати покомотно и не е 11 туку 9 башка и атмосферата ке биде кај кај појака во воз ...едино што може да си понесат е литро ракија за у случај да нема греење
Минатото лето јас патував 14 саати до Белград...

Добра работа е што е директен возот.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.939
Поени од реакции
16.238
– Слободно, сви који су у прилици нека око 19. 45 дођу испред Арене. Није битно да ли имају карту, довољно је да поседују нешто са ознаком Србије или просто, црвену мајицу. Свако ће ући у дворану око 20 часова.

Барем Србија изгледајте ја, за тие што немате карти а ќе одите.:D

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Негова работа.. абе што се замарате со туѓи животи ,немате ли свои? Тебе може по дома ти шета Роко Сиффреди па никого не му е гајле..аман..ако е за ВМРО или идел на митинг на ВМРО нели е и он човек,нели е и он Македонец.. ми се гади више од вакви делења на партии ,преку кур ми е и од политика и од се.
Г-не Цитро :)
Го цитирав Македонец, со цел да одговорам на неговото прашање упатено лично кон мене - "Од каде знам дека станот на Малчевски е излепен со лавови и сл..?" За да не испадне дека трабуњам безвезе...
Или ти не си жив ако не се умешаш во све...?

П

Паспарту

Гостин
14 саата ? побрзо со коњ ќе стигнам него со воз.
Да. 20.30 тргнуваше од Скопје, таму бев околу 10 и нешто... На враќање во 14.30 мислам дека тргна, а во 1.30 бев во Скопје. ЕКСПРЕСЕН воз што застанува на секоја чешма од овде до Белград!

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
– Слободно, сви који су у прилици нека око 19. 45 дођу испред Арене. Није битно да ли имају карту, довољно је да поседују нешто са ознаком Србије или просто, црвену мајицу. Свако ће ући у дворану око 20 часова.

Барем Србија изгледајте ја, за тие што немате карти а ќе одите.:D
Па повеќето можеби и ќе ја гледаат,оти секако возот им е у 22.30h.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Цар дете од фб...

FIlip Nikolovski jas imam 15 god. 3 pati me izvlekoa ama nemozam da odam maloleten sum koj saka da mu gi prodadam kartite

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Иначете замислете да се избаци некоја легенда што кога ќе тргне возот ќе сфати дека заборавил/а пасош и лична!:pos:
--- надополнето: 23 јануари 2012 во 01:32 ---
Цар дете од фб...

FIlip Nikolovski jas imam 15 god. 3 pati me izvlekoa ama nemozam da odam maloleten sum koj saka da mu gi prodadam kartite
Ова не е цар, ова е да земеш и ластици да му маваш цел ден.
Кретеноид. :confused:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Цар дете од фб...

Radi vakvi raboti pasosi ne se cuvaat na dofat na deca. Bog da cuva :tapp: I uste ke gi prodaval be :pos:
--- надополнето: 23 јануари 2012 во 01:33 ---
Иначете замислете да се избаци некоја легенда што кога ќе тргне возот ќе сфати дека заборавил/а пасош и лична!:pos:

Kje svrti vozot polukruzno i nazad po pasosot :pos:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

еве ви еден поздрав на Вас што ќе идете! Скопје, Београд и даље на запад! :icon_lol:

него, пред да ми текне на песнава погоре, пишав „воз“ на кирлица... и не ми се верува дека Пепи Бафтироски има песна за воз... :pos:

:pos:

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375

Ќе има и такви ситуации 100%, абе многу е рано, инаку да одиш има да се изнапукаш сеир на железничка. Ко ќе ги видиш со хамбургерите од рани мугри... па натоварени ко за Москва да одат. Смешки. :ROFLMAO:

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Сеа им се јавив на железничка и типот ми кажа дека он знае дека возот е бесплатен, така да ако цел воз е бесп латен ваљда покрај тие 1000 со карти може и други да влезат, ништо нив не им мења, не е 1000 карти другите си плаќаат туку цел воз им е бесплатен, јас ќе идам па што биде, биде

Kajgana Shop

На врв Bottom