Илјада билети и бесплатен превоз со воз за Македонија-Полска

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
ps возот ќе им е чартер директива до блеград , нема да застануваат на секое село или градче па да се губи врме на забрзување и кочење....

Да не има некој од бт со е добитник да организираме превоз ниесме двајца позз

у воз е стопати покомотно и не е 11 туку 9 башка и атмосферата ке биде кај кај појака во воз ...едино што може да си понесат е литро ракија за у случај да нема греење

Минатото лето јас патував 14 саати до Белград...

Добра работа е што е директен возот.

– Слободно, сви који су у прилици нека око 19. 45 дођу испред Арене. Није битно да ли имају карту, довољно је да поседују нешто са ознаком Србије или просто, црвену мајицу. Свако ће ући у дворану око 20 часова.

Барем Србија изгледајте ја, за тие што немате карти а ќе одите.:D

Негова работа.. абе што се замарате со туѓи животи ,немате ли свои? Тебе може по дома ти шета Роко Сиффреди па никого не му е гајле..аман..ако е за ВМРО или идел на митинг на ВМРО нели е и он човек,нели е и он Македонец.. ми се гади више од вакви делења на партии ,преку кур ми е и од политика и од се.

Г-не Цитро :)
Го цитирав Македонец, со цел да одговорам на неговото прашање упатено лично кон мене - "Од каде знам дека станот на Малчевски е излепен со лавови и сл..?" За да не испадне дека трабуњам безвезе...
Или ти не си жив ако не се умешаш во све...?

14 саата ? побрзо со коњ ќе стигнам него со воз.

Да. 20.30 тргнуваше од Скопје, таму бев околу 10 и нешто... На враќање во 14.30 мислам дека тргна, а во 1.30 бев во Скопје. ЕКСПРЕСЕН воз што застанува на секоја чешма од овде до Белград!

– Слободно, сви који су у прилици нека око 19. 45 дођу испред Арене. Није битно да ли имају карту, довољно је да поседују нешто са ознаком Србије или просто, црвену мајицу. Свако ће ући у дворану око 20 часова.

Барем Србија изгледајте ја, за тие што немате карти а ќе одите.:D

Па повеќето можеби и ќе ја гледаат,оти секако возот им е у 22.30h.

Иначете замислете да се избаци некоја легенда што кога ќе тргне возот ќе сфати дека заборавил/а пасош и лична!:pos:
--- надополнето: 23 јануари 2012 во 01:32 ---
Цар дете од фб...

FIlip Nikolovski jas imam 15 god. 3 pati me izvlekoa ama nemozam da odam maloleten sum koj saka da mu gi prodadam kartite

Ова не е цар, ова е да земеш и ластици да му маваш цел ден.
Кретеноид. :confused:

Цар дете од фб...

FIlip Nikolovski jas imam 15 god. 3 pati me izvlekoa ama nemozam da odam maloleten sum koj saka da mu gi prodadam kartite

Radi vakvi raboti pasosi ne se cuvaat na dofat na deca. Bog da cuva :tapp: I uste ke gi prodaval be :pos:
--- надополнето: 23 јануари 2012 во 01:33 ---
Иначете замислете да се избаци некоја легенда што кога ќе тргне возот ќе сфати дека заборавил/а пасош и лична!:pos:

Kje svrti vozot polukruzno i nazad po pasosot :pos:

еве ви еден поздрав на Вас што ќе идете! Скопје, Београд и даље на запад! :icon_lol:

него, пред да ми текне на песнава погоре, пишав „воз“ на кирлица... и не ми се верува дека Пепи Бафтироски има песна за воз... :pos:

:pos:

Ќе има и такви ситуации 100%, абе многу е рано, инаку да одиш има да се изнапукаш сеир на железничка. Ко ќе ги видиш со хамбургерите од рани мугри... па натоварени ко за Москва да одат. Смешки. :ROFLMAO:

Сеа им се јавив на железничка и типот ми кажа дека он знае дека возот е бесплатен, така да ако цел воз е бесп латен ваљда покрај тие 1000 со карти може и други да влезат, ништо нив не им мења, не е 1000 карти другите си плаќаат туку цел воз им е бесплатен, јас ќе идам па што биде, биде

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom