Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно најдов време за Moneyball да го изгледам.

Едвај чекав да го гледам затоа што уште лани кога новите газди дојдоа во Ливерпул, прво нешто што прочитав за нив беше moneyball стратегијата и успехот со Ред Сокс (некако за сеа не им иде у фудбалот, ама и на филмов тек после некое време почна да проработува :D ).

Инаку, одличен филм, баш ко за мене како голем љубител на спортските драми.

Браво за целиот филм и посебно браво за Бред. He nailed it! (на моменти у фацата ми заликуваше на Бенисио Дел Торо, остарел мајку му..) :)

Се надевам не ја утнав темава за препораки на филмови :icon_mrgr:
Не видов некој асолен филм во другине теми, па овде да препорачате нешто од Акција филмови , до зомби филмови? :icon_mrgr:

Гледан Descendants. Добро филмче. Клуни Оскар, без дилеми.
Одјава.

Некој да каже збор-два за Tinker Tailor Soldier Spy?
Добар е, лош? Прочитав дека многу бавно се одбивало дејствието, а сепак ликовите не биле целосно разработени.

Некој да каже збор-два за Tinker Tailor Soldier Spy?
Добар е, лош? Прочитав дека многу бавно се одбивало дејствието, а сепак ликовите не биле целосно разработени.

Дејството се одвиваше таман, со оглед на тоа дека има повеќе ликови, локации и дејства. Ликовите би можело да бидат подобро разработени од проста причина што филмот е екранизација на книга. Но сепак, тоа не пречи во доживувањето на филмот. Главниот лик е најдобро разработен, што е и најбитно.

Конечно двдрип снимка од новиот харолд и кумар. Ѕверски филм, се насмеав повеќе пати

Слушам не бил за секого. :pos:
И не е! Хејтерите ќе плукаат ОМГ УШТЕ ЕДНА ТИН КОМЕДИЈА ОМГ СЕ ПО ИСТ ШАБЛОН ЗА НИКАДЕ СЕ ФИЛМОВИВЕ МОНТИ ПАЈТОН ЗАСЕКОГАШ АНГЛИСКИ ХУМОРХАХА
No but srsly, ќе има хејтери сигурно :D

Леле после испитиве три дена од дома нема да испаднам. Заостанувам претерано многу со филмовиве.

Леле после испитиве три дена од нема да испаднам. Заостанувам претерано многу со филмовиве.

:cautious:

Yep, after-испит контраиндикаци... :D

+2
Повеќе од две недели немам гледано филм. Ради сесијата се запустив упм. Едвај чекам да помине факинг 25ти.

П.С. Едвај чекам да поминат и Оскарите. Аватарот ми е катастрофа од сепија.

Конечно двдрип снимка од новиот харолд и кумар. Ѕверски филм, се насмеав повеќе пати

Bitch, please. A.Very.Harold.And.Kumar.Christmas.2011.REPACK.1080p.BluRay.x264-SPARKS
Неколку денови веќе, ми го симнаа не ми е само префрлен, apparently 100 гига и со штедење не стигаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom