Филмот не е излезен, не знам за што се зборува, но искрено преку стапов ми е веќе да гледам филмови со некакви “забранети љубовни приказни“.Уште и самиот збор “забранет“ кога ќе го чујам ми се спушта директ.Преку стапов ми е да гледам шпански приказни во кој богата милионерка се заљубува во клошар и бега од дома заради него.Приказни за мали девојчиња коишто во реален живот скоро и не постојат.Знаеме каква е реалноста и дека ќерки на милионери се мажат за мулти милијардери, а не за син на стечаец.Да не си го ладиме куров со приказни.Уште од старт филмот ми е fail.
Уште од сам старт знам што ме чека и какво ќе е дејствието во филмот.Бледа копија на Монтевидео, Бог те видео
Само незнам кај го најдоа Сашко Коцев за главен глумец.Во реален живот Катарина ни орев не би земала од негова рака, а камоли да се заљуби.Очекувам и една еротска сцена во којашто 4 и пол минути Сашко Коцев ќе и ја соблака маицата и додека сите ужарени од мастурбирање дека ќе и ја видат цицката на Катерина од следен момент кадарот е како тие лежат двајца после сексуален чин во кревет покриени со чаршаф и прават бош муабети како ништо не може да ги раздели на овој свет.
Во тоа време ако ги погледнеме сликите на нашите баби, дедовци, градски луѓе такви убави девојки немало.Биле небањати, недепилирани, прости, необразовани.Така да Катарина ми е уште еден fail за таков период.
Сакам Тетовирање и сурова реалност , а не турски и индиски серии продуцирани во долго метражен филм.