Трето полувреме

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Постерот ѕверски, трејлерот ѕверски, музиката ѕверска, актерите ѕверови... Што повеќе да кажам?

:cuc:

Пак да си прашам, знае некој барем отприлика кога ќе биде премиерата?

Постерот ѕверски, трејлерот ѕверски, музиката ѕверска, актерите ѕверови... Што повеќе да кажам?

Напролет..
Имам покана:cool:

Колку што слушнав би требало некаде април или мај да биде, али ништо не е официјално уште.

Премиера мислам дека негде на почеток на есен. Иначе Катарина Ивановска не е убава во живо, не дркајте толку.

Премиера мислам дека негде на почеток на есен. Иначе Катарина Ивановска не е убава во живо, не дркајте толку.

Јас слушнав април на снимањето кажаа нешто...

Прв пат овој Сашко го видов на тв кога беше гала бингото и од таму ми нема некој голем впечаток оставено, ми беше некако досаден, али сега ќе го видиме во филмов. ;)

Со нетрпение ја чекам премиерата. Филмот многу ветува. Прв македонски филм од светски ранг :)

Со нетрпение ја чекам премиерата. Филмот многу ветува. Прв македонски филм од светски ранг :)
Е сега......не би рекол дека е прв,ама дека со право очекуваме да постигне најголем успех до сега,тоа да. :)

Е овој филм ќе ги сруши сите рекорди на гледаност кај нас. Со сигурност го симнува Манчевски од листа и 3D посетеноста која се должи само на новината, а не на филмот.

А јас пак уствари не сфатив која е улогата на Тони Михајловски и кој лик го глуми во филмот, па ако може да се најде некој добар човек да ме просветли? :)

А јас пак уствари не сфатив која е улогата на Тони Михајловски и кој лик го глуми во филмот, па ако може да се најде некој добар човек да ме просветли? :)
Најстариот/возрасниот играч на фудбалскиот тим Македонија е улогата на Тони.Во филмот мислам се вика Панчо. Доколку ми текне уште нешто во врска со него во филмот ќе пишам.

Цела Битола статисти во филмот :D

Панчо, најстариот фудбалер во тимот, кој е вистинско дете во душа. Бега од дома т.е. од жена му за да игра фудбал а работи како келнер во една меана и секад има некои шали.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom