karlovic
имам срце ама имам и фрижидер
Одличен трејлер!
п.с гласот на Ката прав ужаш...аф аф
п.с гласот на Ката прав ужаш...аф аф
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Напролет..Постерот ѕверски, трејлерот ѕверски, музиката ѕверска, актерите ѕверови... Што повеќе да кажам?
Пак да си прашам, знае некој барем отприлика кога ќе биде премиерата?
Постерот ѕверски, трејлерот ѕверски, музиката ѕверска, актерите ѕверови... Што повеќе да кажам?
Пак да си прашам, знае некој барем отприлика кога ќе биде премиерата?
Премиера мислам дека негде на почеток на есен. Иначе Катарина Ивановска не е убава во живо, не дркајте толку.
Е сега......не би рекол дека е прв,ама дека со право очекуваме да постигне најголем успех до сега,тоа да.Со нетрпение ја чекам премиерата. Филмот многу ветува. Прв македонски филм од светски ранг![]()
Најстариот/возрасниот играч на фудбалскиот тим Македонија е улогата на Тони.Во филмот мислам се вика Панчо. Доколку ми текне уште нешто во врска со него во филмот ќе пишам.А јас пак уствари не сфатив која е улогата на Тони Михајловски и кој лик го глуми во филмот, па ако може да се најде некој добар човек да ме просветли?![]()
А јас пак уствари не сфатив која е улогата на Тони Михајловски и кој лик го глуми во филмот, па ако може да се најде некој добар човек да ме просветли?![]()
И пола форум исто такаЦела Битола статисти во филмот![]()