P
PewDiePie
Гостин
Трејлерот и музиката
Крај на 2012 ја прочитав негде.Кажаа Април. Па ќе видиме.
http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=102711949513&id=16&setIzdanie=22415Крај на 2012 ја прочитав негде.
И нека ја најде некој песнава молам, веќе сум очаен!!!Музиката не е оригинално за филмот... предходно има излезено во документарец на МТВ:
Одвратен е вистина,ама не го видов мислам во трејлеров ???Мене ептен ме бендисува трејлерот + Катарина ми е ептен симпатична, така да обавезно ќе го гледам филмов.
И дај Тони Михајловски веќе нека не го земаат у секој наш филм, ептен одвратен ми е.
Леле, се заљубив во трејлерот и од тоа што го видов се испонаежив цела. Изгледа професионално, прекрасно, мислам дека дури стварно ќе го сакам филмов, а не само затоа што е македонски филм. Сите наши филмови ги поддржувам, ама знам дека може и подобро, така што се надевам дека во овој ќе се заљубам.
Голема поддршка до сите што учествувале во филмов! Се надевам ќе има голем успех!!! И за Бугарите што мрчеа, па кој ве терал да бирате погрешна страна? (како и секогаш впрочем во историјата) Ова последното е шала, не рипајте одма.
И само на кратко:
Раде Шербеџија е голем актер, драго ми е што е дел од овој филм.
Катарина е прекрасна, право македонско девојче, стварно се уште не ми е јасно како може да има некој што мисли дека не е убава, ама добро тоа е ствар на вкус.
Сашко Коцев е како бонбона во филмов, барем од тоа што го видов.
Можам да кажам дека многу убава нација сме, меѓу другото.
Го нема во трејлерот.Одвратен е вистина,ама не го видов мислам во трејлеров ???
Еј чекај малце, не мислиш дека имавме доволна “сурова“ реалност во филмовите? Нема еден ведар македонски филм, кој ќе промовира нешто позитивно. Зарем се мора да биде реалност? Тоа е филм на крај краева, филмовите само во Македонија се снимаат толку мрачни, еден позитивен филм немаме.Во тоа време ако ги погледнеме сликите на нашите баби, дедовци, градски луѓе такви убави девојки немало.Биле небањати, недепилирани, прости, необразовани.Така да Катарина ми е уште еден fail за таков период.
Сакам Тетовирање и сурова реалност , а не турски и индиски серии продуцирани во долго метражен филм.
Кој дел од зборот шала т.е шега, не го разбираш, кажи си слободно, ќе ти објаснам, ако сакаш и ќе ти нацртам.За разлика од некои други ние секогаш сме имале топки меѓу нозете за да земеме страна. А некои никогаш не земале страна и секогаш тргнуваат натаму, на каде ги турна следниот стапила без отпор во државата им.
Работава не е излезен, не знам за што се зборува, ама уствари знамМакедонската филмографија е преполна со забранети љубови кои наликуваат на шпански серии. Пред дождот, Коски, Мајки, Црно Семе, Балканкан, се се тоа филмови налик на Касандра. Мислам јас не знам со кој памет Дарко планира да направи уште една таква приказна.Филмот не е излезен, не знам за што се зборува, но искрено преку стапов ми е веќе да гледам филмови со некакви “забранети љубовни приказни“.Уште и самиот збор “забранет“ кога ќе го чујам ми се спушта директ.Преку стапов ми е да гледам шпански приказни во кој богата милионерка се заљубува во клошар и бега од дома заради него.Приказни за мали девојчиња коишто во реален живот скоро и не постојат.Знаеме каква е реалноста и дека ќерки на милионери се мажат за мулти милијардери, а не за син на стечаец.Да не си го ладиме куров со приказни.Уште од старт филмот ми е fail.
Уште од сам старт знам што ме чека и какво ќе е дејствието во филмот.Бледа копија на Монтевидео, Бог те видео
Па не глеај шпански бе. До душа и нашиве тв намалија со шпанските... Сеа ако спуштат од нет шпански серии...Филмот не е излезен, не знам за што се зборува, но искрено преку стапов ми е веќе да гледам филмови со некакви “забранети љубовни приказни“.Уште и самиот збор “забранет“ кога ќе го чујам ми се спушта директ.Преку стапов ми е да гледам шпански приказни во кој богата милионерка се заљубува во клошар и бега од дома заради него.Приказни за мали девојчиња коишто во реален живот скоро и не постојат.Знаеме каква е реалноста и дека ќерки на милионери се мажат за мулти милијардери, а не за син на стечаец.Да не си го ладиме куров со приказни.Уште од старт филмот ми е fail.
Уште од сам старт знам што ме чека и какво ќе е дејствието во филмот.Бледа копија на Монтевидео, Бог те видео
Само незнам кај го најдоа Сашко Коцев за главен глумец.Во реален живот Катарина ни орев не би земала од негова рака, а камоли да се заљуби.Очекувам и една еротска сцена во којашто 4 и пол минути Сашко Коцев ќе и ја соблака маицата и додека сите ужарени од мастурбирање дека ќе и ја видат цицката на Катерина од следен момент кадарот е како тие лежат двајца после сексуален чин во кревет покриени со чаршаф и прават бош муабети како ништо не може да ги раздели на овој свет.
Во тоа време ако ги погледнеме сликите на нашите баби, дедовци, градски луѓе такви убави девојки немало.Биле небањати, недепилирани, прости, необразовани.Така да Катарина ми е уште еден fail за таков период.
Сакам Тетовирање и сурова реалност , а не турски и индиски серии продуцирани во долго метражен филм.