Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Клеопатра ти си?
Ne Cezar :)
--- надополнето: 21 јануари 2012 во 17:26 ---
Брат и што сега да правиме ако Манчестер го земат Варгас? :)
Ова е фан клуб Интер, можеби информацијава требаше да ја ставиш во фан клуб на Јунајтед.
сакав да кажам дека и интер беа заинтересирани за него и тоа добро заинтересирани за јоветич и варгас па по се изгледа и тој ќе ни го земат.Тоа беше поентата.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Варгас не е во Наполи? :eek:
What the hell ? Изгледа тро понапред сум пошол во иднинава...

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Интер и за двајцата беше заинтересиран.
Интер е заинтересиран за секој играч :) посебно ако тој играч му дал 2-3 гола на Интер :) Скаутите и Бранка ни се за никаде, мораме да си ја вратиме старата "постава"

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Интер е заинтересиран за секој играч :) посебно ако тој играч му дал 2-3 гола на Интер :) Скаутите и Бранка ни се за никаде, мораме да си ја вратиме старата "постава"
Skautite ni se dobri spored mene,gi zabelezuvaat talentite no Branka e dupka nieden transfer nemoze da kompletire ccc

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Skautite ni se dobri spored mene,gi zabelezuvaat talentite no Branka e dupka nieden transfer nemoze da kompletire ccc
Со два милиона кеш и другото на 15 рати за никаде ќе е Бранка.Газдата да му ги има парите на Абрамович или на Сити тој Бранка ке е многу добар.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Хуан е играч на интер,утре треба да престигне во милано за потпишување на договорот но ќе биде пратен на позајмица во новара ради тоа правилото никакфо во италија.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Со два милиона кеш и другото на 15 рати за никаде ќе е Бранка.Газдата да му ги има парите на Абрамович или на Сити тој Бранка ке е многу добар.
И на мене да ми дадат 40 милиони евра и јас ќе најдам таленти, ај купи со 2 милиона јак играч кој ќе се развие

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
утре играме со лацио а овде нешто слабо се дискутира,да не жалите за македонија оште ?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.490
Поени од реакции
114.493
утре играме со лацио а овде нешто слабо се дискутира,да не жалите за македонија оште ?
Што ќе жалиме, треба да жалат тие што го ставиле селекторот на функција.
Иначе Спасе што да коментираме утре тепаме 100%, не смее Лацио да ни скине бодови на домашен терен.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Пичку матер..утре мора мора мора да победиме ..ако сакаме да одржиме чекор со Милан и Јувентус едноставно Раниери мора да оди уште од прва минута на победа а не да се заебава..арно што Станкович е повреден иначе ќе му се излижеше на лузеров да го стави прва постава...ајде нека ми го разубават денот после денешната катастрофа со ракометот...

Kajgana Shop

На врв Bottom