Me2
интериста
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 5.205
- Поени од реакции
- 2.199
Клеопатра ти си?Манчестер јунајтед заинтересирани за Варгас од фиорентина,им нудат 10 милиона на фиорентина.
Клеопатра ти си?Манчестер јунајтед заинтересирани за Варгас од фиорентина,им нудат 10 милиона на фиорентина.
Ne CezarКлеопатра ти си?
сакав да кажам дека и интер беа заинтересирани за него и тоа добро заинтересирани за јоветич и варгас па по се изгледа и тој ќе ни го земат.Тоа беше поентата.Брат и што сега да правиме ако Манчестер го земат Варгас?
Ова е фан клуб Интер, можеби информацијава требаше да ја ставиш во фан клуб на Јунајтед.
Има еден во Наполи, и има уште еден во Фиорентина.Варгас не е во Наполи?
What the hell ? Изгледа тро понапред сум пошол во иднинава...
Интер и за двајцата беше заинтересиран.Абе има 2ца Варгаси
Од Наполи - Бевме ние заинтересирани
http://en.wikipedia.org/wiki/Eduardo_Vargas
А Спасов збори за
http://en.wikipedia.org/wiki/Juan_Manuel_Vargas
Интер е заинтересиран за секој играч посебно ако тој играч му дал 2-3 гола на Интер Скаутите и Бранка ни се за никаде, мораме да си ја вратиме старата "постава"Интер и за двајцата беше заинтересиран.
Skautite ni se dobri spored mene,gi zabelezuvaat talentite no Branka e dupka nieden transfer nemoze da kompletire cccИнтер е заинтересиран за секој играч посебно ако тој играч му дал 2-3 гола на Интер Скаутите и Бранка ни се за никаде, мораме да си ја вратиме старата "постава"
Со два милиона кеш и другото на 15 рати за никаде ќе е Бранка.Газдата да му ги има парите на Абрамович или на Сити тој Бранка ке е многу добар.Skautite ni se dobri spored mene,gi zabelezuvaat talentite no Branka e dupka nieden transfer nemoze da kompletire ccc
И на мене да ми дадат 40 милиони евра и јас ќе најдам таленти, ај купи со 2 милиона јак играч кој ќе се развиеСо два милиона кеш и другото на 15 рати за никаде ќе е Бранка.Газдата да му ги има парите на Абрамович или на Сити тој Бранка ке е многу добар.
Што ќе жалиме, треба да жалат тие што го ставиле селекторот на функција.утре играме со лацио а овде нешто слабо се дискутира,да не жалите за македонија оште ?