Македонија - Данска [21.01.2012 - 18:15 ч.]

• Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Поздрав од

Јован - абе доста до тое портали на кои најголемиот на дел пишуваат од дома гледајки пренос или уште полошо на нет само резултат ... имате изјави со видео материјал - сите гледавме натпревар ...
Ова важи генерално на сите /исто вака беше и по поразот на кошаркари од Ц.Гора/ ... ПРЕСТАНЕТЕ ДА ГО ДЕВАЛВИРАТЕ ТРУДОТ НА СЕ ОНА ШТО Е МАКЕДОНСКО ... И ДОСТА СО ТОА ДЕКА СТРАНСКОТО Е ПОДОБРО ... АБЕ ПРЕКУ ТАКОТО, ОД МОТОТО И ГИВНО ДА Е АМА Е ПОСЛАТКО ОД НАШЕТО ...
Е НЕМА ПОВЕЌЕ ... НАШЕ Е НАЈДОБРО Е ... САМО ТАКА МОЖЕМЕ ВО ПОДОБРО И ПОСРЕЌНО УТРЕ ....
пред 24 минути преку мобилен телефон
Игорче.....е најако чоече....коа го пуштија да коментира,губевме....а само ја урлав ко луд од радост коа му го слушнав гласот!!!:)

AquaCool

Sound Factory
Член од
25 ноември 2007
Мислења
144
Поени од реакции
0
Веројатно јас сум еден од ретките што и не беше разочаран коа ја тргнаа контрата и знаев што следи. Така се кали челикот. За десетина години, ќе видиме до каде ни е силата, а верувам дека тогаш ќе имаме искуство денес и идните години(верувам во континуитет, барем на следното светско и европско) ќе го стекнеме. Најмногу ме полни тоа што играат со срце за државата. Тоа ни со победа, ни со медала не се купува:cuc:

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.351
Поени од реакции
5.413
Дури коментираше Игор во еден момент рече:
Најдобро во овој напад беше тоа што Данска постигна гол :pos::pos::pos: Каква будала човече :D

Овај денес сигурно имаше клаено пари за 1
Плус не беше некако расположен :)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.166
Поени од реакции
18.212

Оваа слика се вртеше кај неколку екс и сегашни ракометари.Пред да се запалите, имаа огромни пофалби за играчите, а забелешката беше искажана со сликава.

А

Анноун

Гостин
Ајде малу да се насмемо дали го чу некој игорче ко рече наместо спелеберг спилберг :facepalm:или само мене така ми се слушнало :vozbud:
Арно ти се слушнало , ама реченицата во која го искористи името Спилберг беше на право место и не мислеше на спелеберг. Е сега ти што си бил расеан и не си слушал што збори игорче тоа е друго :)

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Еве и Шундовски го кажал тоа што и јас го забележав:

„Недозволиво е при 6 позитива да се прават егзебиции, не против Скандинавци и не на Европско првенство. Се надевам на идните средби ќе бидеме далеку попаметни“, заврши Шундовски.„

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.866
Поени од реакции
30.785
Арно ти се слушнало , ама реченицата во која го искористи името Спилберг беше на право место и не мислеше на спелеберг. Е сега ти што си бил расеан и не си слушал што збори игорче тоа е друго :)
Грешка си, коа се пушти во пренос поради пречките на неколку наврати Спелерберг го кажа Спилберг.
Али нај јако беше коа кажа.
Треба и нашите ракометари да треснат од земја некој од противниците за да им се даде до знаење дека нема лесно минување.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Што е најтрагично има право. Требаше некој да го тресне 2-3 пати Хансен од земја, а тие се плашеа да му се доближат.

М

Мартин`

Гостин
Кога веќе муабетот е кај киксовите на Игорче не треба да се заборави дека којзнае колку пати наместо Данска викаше Шведска, сепак блиску беше :pos:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Ја не знам што како било ама тоа го чув а ида сум бил расеан сум имал причина :) што ти демек не беше :)

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Лазаров...
-Одигравме голем меч, како за медал. Го имав последниот шут, жалам што не го погодив. Топката можеше да се одбие било каде во полето, но таа дојде кај Данците во раце и ни дадоа гол...Не знам, не знам што да кажам, со неверување за ситуацијата на паркетот во последните секунди од натпреварот кој Македонија го одигра со Данска, вели капитенот Кире Лазаров.

-Играме фантастично, не знам што е ова, кому сме згрешиле што вака ни се враќа. Во второто полувреме, наместо да се дигнеме, ние паднавме, но не физички. Не знаеме да се вратиме назад, а игравме фантастично во првиот дел. Тоа е за книга да напишеш. Три пати судиите ни креваа рака за пасивна игра, имаше уште 5-6 секунди. Голманот можеше да одбрани, можеше топката да отиде и зад гол, но не – таа се одби во терен доволно за да има време за контра и да примиме гол. Неверојатно е ова што ни се случува, разочаран вели Лазаров.

- Ќе има уште една непреспиена ноќ од жалење, ми е страв сега за психолошкиот момент, не за мене толку, колку за целиот тим, момците се во шок. Ова беше меч по кој можевме да се бориме за медал, гледате дека со сите сме егал, со сите се носиме – и со Германија и со Шведска и со Данска, изјави по мечот капитенот на македонските репрезентативци.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Што е најтрагично има право. Требаше некој да го тресне 2-3 пати Хансен од земја, а тие се плашеа да му се доближат.
Велко го легна еднаш ама малку му беше а и Кире му акна шамар на еден

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Од мака и од страв дека ќе налетам на некој глуп и навредлив коментар кон репрезентативците не ја прочитав темата. Ќе кажам само ако некој јадел бурек за Лазараов може слободно да оди да си го преиспита ракометното знаење и воопшто спортското разбирање.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Зошто мислиш дека некој ќе се прави слеп и ќе јаде бурек за Лазаров?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom