Бокс

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Па на тој изгледа не му е битно здравјето само пари сака.

Кое здравје бе?Рахман го има тепано Луис,па највероватно се надаше дека ке го победи и големиот Украинец.Иначе Рахман не доби многу конкретни удари затоа што гардот секогаш му беше на место.Тактички добро изигра за да ги земе парите физички не беше оштетен!

Рахман не беше ни блиску до победа против Кличко.Ако ја гледаше борбата...Рахман не беше воопшто активен,туку само се бранеше,можеби само 2-3 удари направи ништо повеќе.

Еве го видеото од последната рунда, кога судијата ја прекина борбата.

Рахман колку што беше активен во 7та рунда толку беше активен и во предходните рунди...Лично на мене Рахман не ми остави впечаток за добар боксер... А Кличко според мене е машина.

П.С. Во скоро време ќе има ли некој интересен дуел во тешка ???

Оваа сабота мислам дека во 22.15 на Сител ќе биде дуелот Валуев-Холифилд...

Не се пропушта ова...:vozbud:

Валуев ќе го среди на Холифилд.Интересна борба ќе е.

На Сител.

Иначе очекувам солиден ќотек да изеде Ивандер, Валуев за него е маестро челик.

Тој фалуев две читсти нема од бокс , само што е два квадрата и сите му се плашат:nesvest:

Тој фалуев две читсти нема од бокс , само што е два квадрата и сите му се плашат:nesvest:

Не би рекол дека нема две чисти, и дека само што е голем победувам, малце прочепкај низ нет и прочитај за него колку победи има со нокаут...И плус тоа големината на човек си нема тотално никаква врска.Ако пратиш К-1 Руслан Караев е висок 188цм, а кореецот Ким е висок 215цм.Руслан Караев за 10 секунди го направи плескавица на Ким, му го скрши носот тој не знаеше каде се наоѓа.Така да големината не е битна и не мора да значи ако е голем сите му се плашат на Валуев,сепак тој е и технички многу добар за џабе не е ВБА шампион....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom