- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 1.558
- Поени од реакции
- 794
Кај се игра утакмицава, у Пионир или у Арена ?
Арена
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај се игра утакмицава, у Пионир или у Арена ?
Арена
баш напротив,салата има одлична акустика иако е голема. Ако напрат нашите навивачи атмосвера има да грмиНе ми се допаѓа Арена бидејќи многу е голема и тешко се создава атмосфера.
Само што се прибрав од Ниш, доста луѓе се вратија па се надевам нова тура оди за Белград. Еве викенд е утре не се оди на работа па е добра шанса.
Ненормално изедначено е скоро цело првенство, многу натпревари завршија 1-2 разлика. ЕП сепак има позгуснат квалитет од СП. Данска како го лапнала од Полска не знам ама сега мора да оди на три победи за на „нешто“, но истото важи и за нас.
Реално за да победиме мора за 30% да ни се намали бројот на грешки што ги правиме во напад. Мора Кире да проработи ко што треба веќе, премногу топки троши, и Мосјо некако потпросечно одигра со Германија, мора добра партија вечер да пружи за да имаме шанса (повреден беше не знам што се последни вести за него), Алуш се надевам ќе може како со Шведска уште една да изигра а и општо повеќе да ги играме крилава, Темелков заслужува да добива повеќе топки, Стоилов би сакал да запали од прва (со Германија утна 3 зицери пред да запали), Миркуловски би сакал исто повеќе минути да добие а брат му на Кире реално ништо нема изгубено на паркет...
Со машка игра може да се добијат Данците, веројатно и тие се во шок после првата фаза па сега му е мајката. Второ коло со Полска знаат нашите како![]()