Македонија - Чешка - ОДИМЕ ВО БЕЛГРАД!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сакам негде чешкиот селектор *да го видим као случајно* и уште еднаш да го прашам кој беше според него аутсајдерот во групата...

Овозможено од Kajgana.com
slavjeto-na-makedonskite-navivachi-vo-nish-niz-fotografii_59837.jpg
Славјето на македонските навивачи во Ниш низ фотографии

Погледнете ја фото репортажата која ја направивме низ кафулињата и дискотеките во Ниш по победата на Македонија над Чешка и пласманот во понатамошниот тек од ЕП во ракомет.

Сега кога ќе се сетам какви глупости се изнаслушав вчера, тек сега се смеам.

А мислевме Игор Трпески тропал зелени. Па оној Магдинчев е жива комедија. Цел ден во глава ми се врти ФИНТА и ФЛАСТЕР:pos: Друга битна работа освен финта и фластер е што во напад мора да дадеш гол, а во одбрана не смееш да примиш ( ју донт сеј?)! Ако вака им зборувал и кога бил на кормило можам да замислам тимот како се снаоѓал. И Кире со изјавата : не ми се мотајте наоколу, ме изнасмеал:pos:

Сител дај бе пуштете го Игор, онака за среќа малку:)

П.С Видовте колку подобро играме кога Филип Лазаров не игра. Ангеловски беше одличен на позицијата. Игра храбро и зрело, а не да се плаши топка да подаде. Се надевам Шундо ќе продолжи да го држи на терен.

Сега кога ќе се сетам какви глупости се изнаслушав вчера, тек сега се смеам.

А мислевме Игор Трпески тропал зелени. Па оној Магдинчев е жива комедија. Цел ден во глава ми се врти ФИНТА и ФЛАСТЕР:pos: Друга битна работа освен финта и фластер е што во напад мора да дадеш гол, а во одбрана не смееш да примиш ( ју донт сеј?)! Ако вака им зборувал и кога бил на кормило можам да замислам тимот како се снаоѓал. И Кире со изјавата : не ми се мотајте наоколу, ме изнасмеал:pos:

Сител дај бе пуштете го Игор, онака за среќа малку:)

П.С Видовте колку подобро играме кога Филип Лазаров не игра. Ангеловски беше одличен на позицијата. Игра храбро и зрело, а не да се плаши топка да подаде. Се надевам Шундо ќе продолжи да го држи на терен.

Тууу мислев само јас слушав глупости, мислев од виното ми е :pos:

И сега, додаваме малку лут зачин на доброто јадење:

Приведени шест навивачи од Македонија во Ниш
icon_at_textsize.gif
Полицијата во Ниш приведе шест навивачи на ракометната репрезентација на Македонија кои синоќа се степале непосредно пред натпреварот Македонија – Чешка на Европското првенство во ракомет, јавува Бета.

Markoski.jpg

Полицијата наведе дека синоќа нешто пред 20 часот пред спортскиот центар „Чаир“ бил нарушен јавниот ред и мир со расправија и тепачка на шест државјани на Македонија.

Во тепачката едно лице се здобило со полесни повреди, а против сите се поднесени прекршочни пријави според Законот за јавен ред и мир и сите се приведени во судот за прекршоци во Ниш.

lazarov.jpg

Неколку илјади навивачи на Македонија синоќа во нишката сала „Чаир“ го следеа натпреварот на репрезентацијата на Македонија и Чешка за пласман во вториот круг на ЕП.

Во текот на првиот дел на Европското првенство во ракомет од 15 јануари до синоќа според полициските соопштенија немаше нарушување на редот и мирот во Ниш.

Ohridnews​

20.01.2012 10:59​

Прочитана е : 201 пат​

© 2012 Ohridnews.com​

Јас еве дури сега стигнувам да пишам уште сум под импресии од победата изигравме феноменална утакмица сите од прв до последен заслужуваат честитки сите изиграа јуначки и веке почнуваме да созреваме во спортот не сме повеке онаа Македонија која сите ја знаеја која ке дојди на вакво натпреварување и ке има порази колку што ке одигра натпревари
П.С. Респект за Стевче на 39 години во 40 секунди истрча три контри до душа само една реализира и после го извадоја не влезе појке липса човекот :D
Што да пишам друго ОДИМЕ ВО БЕЛГРАД!!!!

Дечки кажувајте каде има карти да се купат !!!!!!!!!!

дали има некаде клипче од првите минути од второ полувреме кога направивме 3:0
откачи публиката тогаш :)

ПОЗДРАВ ОД НИШ,ТУКА ВЧЕРА БЕШЕ ЛУДНИЦААА:vozbud:! ДО САБАЈЛЕ СЕ ПЕЕШЕ,ОВИЕ 6 ДЕНА ЦЕЛ НИШ БЕШЕ ЦРВЕНО ЗОЛТ И ЧУСТВОТО БЕШЕ НЕОПИСЛИВО!! ПОЗДРАВ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom