Македонија - Чешка - ОДИМЕ ВО БЕЛГРАД!

• Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.161
Поени од реакции
18.202
Сакам негде чешкиот селектор *да го видим као случајно* и уште еднаш да го прашам кој беше според него аутсајдерот во групата...

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Овозможено од Kajgana.com
Славјето на македонските навивачи во Ниш низ фотографии

Погледнете ја фото репортажата која ја направивме низ кафулињата и дискотеките во Ниш по победата на Македонија над Чешка и пласманот во понатамошниот тек од ЕП во ракомет.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Сега кога ќе се сетам какви глупости се изнаслушав вчера, тек сега се смеам.

А мислевме Игор Трпески тропал зелени. Па оној Магдинчев е жива комедија. Цел ден во глава ми се врти ФИНТА и ФЛАСТЕР:pos: Друга битна работа освен финта и фластер е што во напад мора да дадеш гол, а во одбрана не смееш да примиш ( ју донт сеј?)! Ако вака им зборувал и кога бил на кормило можам да замислам тимот како се снаоѓал. И Кире со изјавата : не ми се мотајте наоколу, ме изнасмеал:pos:

Сител дај бе пуштете го Игор, онака за среќа малку:)

П.С Видовте колку подобро играме кога Филип Лазаров не игра. Ангеловски беше одличен на позицијата. Игра храбро и зрело, а не да се плаши топка да подаде. Се надевам Шундо ќе продолжи да го држи на терен.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.161
Поени од реакции
18.202
Сега кога ќе се сетам какви глупости се изнаслушав вчера, тек сега се смеам.

А мислевме Игор Трпески тропал зелени. Па оној Магдинчев е жива комедија. Цел ден во глава ми се врти ФИНТА и ФЛАСТЕР:pos: Друга битна работа освен финта и фластер е што во напад мора да дадеш гол, а во одбрана не смееш да примиш ( ју донт сеј?)! Ако вака им зборувал и кога бил на кормило можам да замислам тимот како се снаоѓал. И Кире со изјавата : не ми се мотајте наоколу, ме изнасмеал:pos:

Сител дај бе пуштете го Игор, онака за среќа малку:)

П.С Видовте колку подобро играме кога Филип Лазаров не игра. Ангеловски беше одличен на позицијата. Игра храбро и зрело, а не да се плаши топка да подаде. Се надевам Шундо ќе продолжи да го држи на терен.
Тууу мислев само јас слушав глупости, мислев од виното ми е :pos:

И сега, додаваме малку лут зачин на доброто јадење:

Приведени шест навивачи од Македонија во Ниш
Полицијата во Ниш приведе шест навивачи на ракометната репрезентација на Македонија кои синоќа се степале непосредно пред натпреварот Македонија – Чешка на Европското првенство во ракомет, јавува Бета.

Полицијата наведе дека синоќа нешто пред 20 часот пред спортскиот центар „Чаир“ бил нарушен јавниот ред и мир со расправија и тепачка на шест државјани на Македонија.

Во тепачката едно лице се здобило со полесни повреди, а против сите се поднесени прекршочни пријави според Законот за јавен ред и мир и сите се приведени во судот за прекршоци во Ниш.

Неколку илјади навивачи на Македонија синоќа во нишката сала „Чаир“ го следеа натпреварот на репрезентацијата на Македонија и Чешка за пласман во вториот круг на ЕП.

Во текот на првиот дел на Европското првенство во ракомет од 15 јануари до синоќа според полициските соопштенија немаше нарушување на редот и мирот во Ниш.

Ohridnews​

20.01.2012 10:59​

Прочитана е : 201 пат​

© 2012 Ohridnews.com​

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Јас еве дури сега стигнувам да пишам уште сум под импресии од победата изигравме феноменална утакмица сите од прв до последен заслужуваат честитки сите изиграа јуначки и веке почнуваме да созреваме во спортот не сме повеке онаа Македонија која сите ја знаеја која ке дојди на вакво натпреварување и ке има порази колку што ке одигра натпревари
П.С. Респект за Стевче на 39 години во 40 секунди истрча три контри до душа само една реализира и после го извадоја не влезе појке липса човекот :D
Што да пишам друго ОДИМЕ ВО БЕЛГРАД!!!!

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
дали има некаде клипче од првите минути од второ полувреме кога направивме 3:0
откачи публиката тогаш :)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.466
ПОЗДРАВ ОД НИШ,ТУКА ВЧЕРА БЕШЕ ЛУДНИЦААА:vozbud:! ДО САБАЈЛЕ СЕ ПЕЕШЕ,ОВИЕ 6 ДЕНА ЦЕЛ НИШ БЕШЕ ЦРВЕНО ЗОЛТ И ЧУСТВОТО БЕШЕ НЕОПИСЛИВО!! ПОЗДРАВ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom