Македонија - Чешка - ОДИМЕ ВО БЕЛГРАД!

• Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
2100 e Повртна до белград, со автобус од скопје, со воз не знам али не е исплатливо ќе патуваш сигурно 10 саата :)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ќе ми прости капитенот и воедно најдобриот стрелец досега на првенството (ова за сите можни мрчатори), ама ќе го сменам аватарот во чест на Филип. Заслужи човекот. :pipi:

398475_3105051872159_1440144883_3305614_596675558_n.jpg

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Некој да ми даде инфо колку е повратна до Белград со воз ??
Јас бев пред 3 години со воз до Белград и грубо ти кажувам картата беше околу 30 евра не сум најсигурен.
Најисплатливо е ако некој има годишен зелен картон да идете 4-5 души со кола.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Добро, ајде сега смирено. Нема да тропам глупости.;)

Одлични беа, на крајот изгледаа како да летаат по терен, Миркуловски, полуде човекот, се надевам ќе продолжи така, а Борко, мааа не бе, Борко нема веза од бранење. (Поздрави и честитки до неговите хејтери) Криво ми беше за Алушевски што ги утна шансите, ама он да ни е жив и здрав, одличен беше. Кире во прво полувреме ќе ме чинеше инфаркт, ама се гледа неговото искуство и капитенската лента заслужено ја носи. Надомести за сите грешки претходно. А и Темелков беше...:cuc: Столе ми е страв да не ја смени бојата, после толку ќотек ќе посини целиот пустиот. И се надевам дека сега ќе престанат муабетите дека Манасков заради татко му е таму, детето заедно со Столе се иднината на нашиот ракомет, дечкото е ѕверче.
А Чесиве едно време беа “не знам кај да фатам“, се изгубија тотално. А и тој што го згази Алушевски, мое мислење беше дека беше намерно, ми се идеше да го треснам од земја.
Имам впечаток дека на почетокот беа здрвени, како уплашени беа, ваљда заради притисокот.
А и доста мрчите се публиката, Јиха кажа дека пред ваква публика, тој се уште не играл.
Публико...(y)

Во секој случај, одиме во Белград.
OCCUPY BELGRADE!(y)

David^^

Ристовски
Член од
9 декември 2011
Мислења
165
Поени од реакции
42
Браво бе Мартин, ова до тебе е. :D Реков ја одамна треба и друг да отвори тема ;)

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
Како прво :cuc: ракометари
1, Миркуловски :cuc::cuc::cuc:
2, Борко :cuc::cuc:
3, Сите шо плукавте по Лазаров :гомце: шо јадевте да си повлечите муабетите оти тој не изваде ...Кире :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
4, Стоилов ,Мојсо :cuc::cuc:
5, Манасков не спаси во 2 клучни моменти :cuc::cuc::cuc:
6,ПУБЛИКАТА :cuc::cuc: Умреа од викање
7,Сите други од ракометар до шоферо на автобусо :cuc:

Ахххх....Криво колку ми е за швабиве и швеѓаниве шо не ги тепавме
Ајде со господ напред одиме во БЕЛГРААААД!!!!!

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Сигурен ли си ? не з адруго,под тебе ми кажаа 800-900 денари...

Сепак фала.
Од Скопје е 2100 со автобус. Бар ја патувам со Вакчаре Струга и Галеб Охрид.

Знам дека оди и Млаз Богданци ама за карта незнам колку им е.

П

Паспарту

Гостин
Едно не ми е јасно, каде се сега сите оние хејтери кои плукаа по Кире!? Денешниот негов натпревар беше за нијанса "послаб" од оној против Германија... Се потврди она што го кажав, кога Македонија победува тогаш Кире е најдобар и никој не ги гледа неговите грешки, кога Македонија губи тогаш се полнат тетратки со "експертски" анализи.

Цврсто бев уверен дека ќе ги победиме чесите и не се посомневав во победата во ниту еден момент. Иако повторно направивме (пре)многу грешки, дечките го оставија срцето на теренот и сосема заслужено победија. Според мене головите на Миркуловски се оние кои го одлучија победникот. Сега не очекуваат уште три тешки натпревари, но сигурен сум дека доколку играме досега + да го намалиме бројот на грешките, имаме шанса да победиме на сите.

Тренерот си е посебна приказна, ама на неа ќе се навратиме после европското првенство...

НАПРЕД МАКЕДОНИЈА!

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Честитки за нашите а ЕХФ да се удави во Сава. Сега треба да се протестира со цела сила вакви глупости веќе да нема.

With a one man advantage the FYR Macedonians even went away to 15:12 and 16:13 – and they pushed their fans to become even louder. Hardly any one of them was sitting anymore, all stood or jumped on the stands.
The first half was completely on the edge, with no team leading with a more than a two-goal margin. The FYR Macedonians could once again count on the great support of their 4000 spectators, which stood as one behind their team.
http://www.ehf-euro.com/Singe-News.2275.0.html?&tx_ttnews[tt_news]=6471&cHash=9f9ab36d89940c5c871ed717dc2aeca3

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Едно не ми е јасно, каде се сега сите оние хејтери кои плукаа по Кире!? Денешниот негов натпревар беше за нијанса "послаб" од оној против Германија... Се потврди она што го кажав, кога Македонија победува тогаш Кире е најдобар и никој не ги гледа неговите грешки, кога Македонија губи тогаш се полнат тетратки со "експертски" анализи.

НАПРЕД МАКЕДОНИЈА!
Денеска Кире беше прочитан, и да изгубевме денеска воопшто немаше да го критикувам. Овие одлично го имаа научено секој негов потег.

Доколку останавме така бледи у второ, пак многумина ќе кењаа за него, точно. Но се повампири Миркуловски и Чесите после одбраната ја фокусираа врз него, па Кире имаше повеќе простор.

И според мене, не, не изигра послаб натпревар. Оти денеска го покажа она што требаше, не шутираше од неизградена позиција, не беше брзоплет, беше лидер каков што и треба да биде. Притисокот и од него падна, така да сега ќе го гледаме оној Кире што го знаеме... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom