Ел Класико: Реал Мадрид vs Барселона |Камп Ноу, 25.01.2011, 22:00h | Copa del Rey 1/4 Final

Кој оди во 1/2 финалето?

• Вкупно гласачи
    175
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
B

Beck's

Гостин
@Elbicharraco Se confirma la alineación del Madrid para la vuelta. Chuck Norris, Jet Li, Van Damme, Bruce Lee, Stallone, Wesley Snipes y Fernando Hierro.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.865
Поени од реакции
10.358
Незнам што му сте најадени на Пепе, мене човекот воопшто не ме изненади. Повеќе ме изненади глумата од негова страна, 3-4 пати претера и си го уништи имиџот. Се друго беше во склад со традицијата на Реал Мадрид.

I

IBIZA SOUND

Гостин
Незнам што му сте најадени на Пепе, мене човекот воопшто не ме изненади. Повеќе ме изненади глумата од негова страна, 3-4 пати претера и си го уништи имиџот. Се друго беше во склад со традицијата на Реал Мадрид.

nisto cudno bezmozocniot pepe da napravi i vakva glupost naredniot natprevar :)

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
А бе посерко,на такви како тебе можам да им држам часови по фудбалска стратегија и тактика.Јас си кажав како го гледам излезот на Реал од овој кошмар(читај Барселона).Ај кажи ти како го гледаш,па јас и другите овде да почнеме не да се смееме,туку да почнеме да се помочуваме на твоите постови.
По моето Пепе,Карваљо,Марсело,Кака,Чаби Алонсо,Коентрао и некој друг од резервите,се моментално КЛАСИ над овој тим на Барселона.Според моето моментално само тие претходно што ги пишав имаат знаење,квалитет талент да се надигруваат(не само да ја победат оваа Барселона)ама ке им треба воигрување.
Мојот Реал би изгледал вака!
--------------------Касиљас--------------------
-Иванович-Т.Силва-С.Рамос-Енрике-
--------Швајни--Силва--Јаја Туре----------
----Ди Марија----Бензема----Роналдо----
Нивни резерви.Адан,Ласана,Варан,Албиол,Пепе,Марсело,Коентрао,Чаби Алонсо,Кедира,Озил,Каљехон,Игуаин и уште некој.
МОЕ УБЕДУВАЊЕ!
Опаа значи имаме уште еден Мурињо.:pos:
Нема потреба јас да коментирам Реал како треба да игра и кои играчи треба да играат,а кои да бидат нивни замени,затоа си има тренер Реал.
Од вакви “стручњаци“ како тебе ми е скурчено,кои мислат дека разбираат нешто од фудбал,а немаат благе везе.Затоа не се срами за џабе.

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
With regard to the play with LeoMessi I mean from now that has been an involuntary act. But even then, if Messi is offended I apologize for what I intend to defend my team and my organization.I give myself body and soul, never goes through my head to hurt a colleague - Pepe

Мислам сите треба да поверуваме во искреноста на оваа изјава !

O

ob1

Гостин
^Нема везе битно се извинил, ретко кој играч би го направил ова. Знае човекот дека згрешил и најспортски му се извини на Меси пред цела јавност!
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 22:56 ---
^Нема везе битно се извинил, ретко кој играч би го направил ова. Знае човекот дека згрешил и најспортски му се извини на Меси пред цела јавност!

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
With regard to the play with LeoMessi I mean from now that has been an involuntary act. But even then, if Messi is offended I apologize for what I intend to defend my team and my organization.I give myself body and soul, never goes through my head to hurt a colleague - Pepe

If Messi is offended... Ne be brat Mesi se izraduva mnogu koga go zgazna po rakata, znae deka mu iskazuvas posebna ljubov... Ma nemoj da me jebes bre uste ednas, ebati luzero , koga vekje se izvinuvas barem napravi go kako so treba :tapp:

I

IBIZA SOUND

Гостин

abe covek ne trebe da mu prave ni maubet na ova govedo :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398

WTF?!?!
Што е ова бре? Фрустрации ? Нервоза? Или намера за убиство? :eek:

B

BooBojan

Гостин
Опаа значи имаме уште еден Мурињо.:pos:
Нема потреба јас да коментирам Реал како треба да игра и кои играчи треба да играат,а кои да бидат нивни замени,затоа си има тренер Реал.
Од вакви “стручњаци“ како тебе ми е скурчено,кои мислат дека разбираат нешто од фудбал,а немаат благе везе.Затоа не се срами за џабе.
Е па немам поима,ама ќе ти кажам едно,па со тек на време процени дали немам поима од фудбал.
Овој Реал никогаш нема да ја надигра Барселона.Што треба да направи Перез за да ја победи!
Моето е тоа! Повеке не пишуем на оваа тема!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom