David^^
Ристовски
- Член од
- 9 декември 2011
- Мислења
- 165
- Поени од реакции
- 42
а колку пари незнаеш?Провери во ГТЦ имаш 3 продавници сите скоро една до друго се - Литиум рекордс е поделена на две, + Мистер компани на 20 метра десно.
а колку пари незнаеш?Провери во ГТЦ имаш 3 продавници сите скоро една до друго се - Литиум рекордс е поделена на две, + Мистер компани на 20 метра десно.
од 300ки нагоре. Пошо се работи за „оригинали“ држат на цена повеќеа колку пари незнаеш?
некако не ми се верува ова..за 300 денари оргинал....јас бев во една продавница и ја имаше сан андреас и таман да и ја купам на другарка ми, продавачот ми вика 100 денари. ја бев со втф фацаод 300ки нагоре. Пошо се работи за „оригинали“ држат на цена повеќе
Тоа е со сигурност пиратка. Ама и за овие откај па да му ја знаеш? Битно е да работи играта. Оригинали само музика како подарок.некако не ми се верува ова..за 300 денари оргинал....јас бев во една продавница и ја имаше сан андреас и таман да и ја купам на другарка ми, продавачот ми вика 100 денари. ја бев со втф фаца
Реков „оригинал“ од 300ки. Наводниците бе брат.Луѓе што зборите, оригинал игра нема шанси да е испод 500 денари.
Имаш во Јамаха кај МКЦ или во Guitar House блиску до Театар Центар - Карши Рамстор.Усна хармоника во Скопје?
На улица Македонија бр 10. Карес се вика продавницата.Има ли некаде во Скопје (Македонија) да се купи Bialetti „ѓезве“ за еспресо?
ЏамбоВо пепељара што се ставаат. Има повеќе ароми да не мириса собата туку мириса на тие таквите (појма неам како се викаат) што се во пепељарата????
Во неговиот финтес центар Магнус има кик-бокс мислам. Идеше една моја другарка, а за бројче не знам.Знае ли некој дали Урко уште држи кик-бокс клуб? Ако да има ли некој бројче?
И други кик-бокс клубови добро би дошле