Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
2 март 2011
Мислења
32
Поени од реакции
3
Во гтц на приземје,во лото.
Brat znam deka ima vo Ramstore prodavnica Flex ne mislis za taa taka li?
Tuku za Lotto vo GTC na prizemjeto kaj so bese porano Nike taka li?
--- надополнето: 16 јануари 2012 во 15:50 ---
--- надополнето: 16 јануари 2012 во 15:55 ---
Isto taka sakam da prasam kade vo Skopje moze da najdam sauna,salon za masaza i bazen na zatovoreno ako moze samo licni iskustva so preporaki i ceni za istite(masaza e za masko lice).Za bazen znam deka ima vo Sportski centar Boris Trajkovski megutoa pocnuva so rabota od 14 fevruari.Kade vo Skopje moze da se najde prodavnica so zdrava hrana i ako ima nekoj websajt na firma sto proizveduva zdrava hrana vo Makedonija osven vitalia?
Fala mnogu!

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Kade ima namalenie na ceni na kaputi/palta? Slusnav imalo vo evroazija ama ne sum siguren? i dali ima vo mak primat popusti ?

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Kade moze vo Makedonija da se najde oprema za kik boks/MMA kako naprimer fokuseri,rakavici,vreki?

Isto tako rashgurdi,znaete majci so se lepat so teloto?
http://demandware.edgesuite.net/aago_prd/on/demandware.static/Sites-MMA-Warehouse-Site/Sites-MMAWarehouse/default/v1326647361685/images/large/nog-1008_brown_01_lg.jpg
Карши неоком зградата, првата зграда после Атлета клубот.
Isto taka sakam da prasam kade vo Skopje moze da najdam sauna,salon za masaza i bazen na zatovoreno ako moze samo licni iskustva so preporaki i ceni za istite(masaza e za masko lice).Za bazen znam deka ima vo Sportski centar Boris Trajkovski megutoa pocnuva so rabota od 14 fevruari.Kade vo Skopje moze da se najde prodavnica so zdrava hrana i ako ima nekoj websajt na firma sto proizveduva zdrava hrana vo Makedonija osven vitalia?
Fala mnogu!
Здрава храна во ГТЦ на прв или втор кат од страна на кино милениум.
Базен освен Карпош (кај салата борис трајковски) друг нема (олимписки не го бива ич)

Ivana*Antique

Чисто информативно
Член од
5 септември 2011
Мислења
312
Поени од реакции
144
Во пепељара што се ставаат. Има повеќе ароми да не мириса собата туку мириса на тие таквите (појма неам како се викаат) што се во пепељарата????
Прашуваш кај можеш да најдеш такви? Биди појасен. Ако прашуваш такви можеш да најдеш во џамбо.

Член од
30 мај 2011
Мислења
554
Поени од реакции
130
Fala mnogu!
Во хотел ТЦЦ плаза имаш затворен базен и сауна а за цена незнам да ти кажам.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.710
Поени од реакции
13.392
Пред некои пола година и поише прашав ама ај пак ќе прашам.
Имам систем Маранц од доцните 70ти и ме интересира кај има во Скопјево сервис и поправка на истиот? Имаше едно време кај Универзална сала ама таму безуспешно ме вратија.

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Пред некои пола година и поише прашав ама ај пак ќе прашам.
Имам систем Маранц од доцните 70ти и ме интересира кај има во Скопјево сервис и поправка на истиот? Имаше едно време кај Универзална сала ама таму безуспешно ме вратија.
Прашај во Аудио Центар Болин во ГТЦ на 1-ви спрат, тие продаваат Marantz па мора и некој да ги сервисира, нели. Знам дека е постар модел ама сепак пробај.
http://audiocentar.com.mk/personal/kontakt

Towelie

теХАЦЕ
Член од
26 јуни 2011
Мислења
307
Поени од реакции
254
Некаде у Струмица мајци со натписи? Од типот на:

И слично?

David^^

Ристовски
Член од
9 декември 2011
Мислења
165
Поени од реакции
42
Знае ли некој каде може да се купи гта сан андреас и гта 4 во Скопје? и треба на една другарка :) фала

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.710
Поени од реакции
13.392
Знае ли некој каде може да се купи гта сан андреас и гта 4 во Скопје? и треба на една другарка :) фала
Провери во ГТЦ имаш 3 продавници сите скоро една до друго се - Литиум рекордс е поделена на две, + Мистер компани на 20 метра десно.

Член од
12 септември 2010
Мислења
22
Поени од реакции
1
Каде можам да најдам nintendo wii во Скопје и колку се движат цените отприлика? фала однапред

Kajgana Shop

На врв Bottom