Гробар Мкд
Не дамо Титулу !!!
- Член од
- 19 ноември 2008
- Мислења
- 5.335
- Поени од реакции
- 1.442
Новак - Лоренци 6-2 6-0 6-0
Младичу ај ако можеш ( повторно ) пиши од колку саат се одигруваат поинтересниве натпревари ноќескаИ толку, така се игра на минус. Јас нерви кинам со овај другиот Србин, Типсаревич. Мамето....
Ќе ме уништи ова турниров со саативе. Нема ли ништо добро, порано да се гледа?Надал - Хас, околу 5 часот, после него би требало Федерер да го одигра мечот против Бек.. накај 7 часот ако се оди според сатницата.
Бердих - Роху од 1 часотЌе ме уништи ова турниров со саативе. Нема ли ништо добро, порано да се гледа?
Добро изигра Надал ко за почеток, а грешки дека правеше да особено при крајот на првиот сет.Очекувам подобра игра понатака!Надал супер помина, не гледав само на хајлајтс го поминав мечот у qрац со овие термини више
Премногу глупави грешки правеше Рафа, се надевам ке го исцентрира шутот до финале
Го гледаше цел меч? Јас само хајлајтсот го изгледав и ептен тапа изиграл ко што можев да видам.Многу глупави грешки прави, од чисти позиции промашува.Ниту сервисот функционира добро, ниту на форхенд или бехенд нешто посебно видов.Ептен просечен меч изиграл и ич не ме бендисува ова.Со ваква игра, подобро да изгуби порано одколку да изигра уште еден меч со Ноле и да изгуби самодоверба за цела сезона после.Незнам што работи на тренинг, ама подобро на бајачка да го носат некоја.Нема физички проблеми сега, само самодоверба му треба и похрабро да играАко продолжи Надал како вчера со Хасс не му се пишува добро ни од очекуваното, а не па да освои.
Точно. Го гледав мечот до сабајле, и не ми се допадна. Мечот го зеде на искуство и на рутина, но глупавите грешки, можат да го чинат многу против Новак или Роџ.Ако продолжи Надал како вчера со Хасс не му се пишува добро ни од очекуваното, а не па да освои.
Ако ваков се појави пред НовакТочно. Го гледав мечот до сабајле, и не ми се допадна. Мечот го зеде на искуство и на рутина, но глупавите грешки, можат да го чинат многу против Новак или Роџ.