Australian Open, 11.01.2012 - 29.01.2012

Кој ќе биде годинешниот шампион на Australian Open, 2012 ?

• Новак Џоковиќ

Гласови: 24 40,7%
  • Рафаел Надал

Гласови: 14 23,7%
  • Роџер Федерер

Гласови: 18 30,5%
  • Енди Мареј

Гласови: 3 5,1%
  • Серена Вилијамс

Гласови: 3 5,1%
  • Ким Клајстерс

Гласови: 5 8,5%
  • Ли На

Гласови: 1 1,7%
  • Каролина Возниацки

Гласови: 9 15,3%

• Вкупно гласачи
    59
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јануари 2012
Мислења
619
Поени од реакции
947
хахха...а зошто да не? Тенис е тоа се е можно! А иначе, Монфилс е многу атрактивен играч, интересен стил на игра и со Белучи мислам денес приредија добар натпревар :)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Mонфилс е тежок пациент, и играч којшто е пред се физички недоволно подготвен, што е срамота за тенисер којшто е на негова позиција на атп листата. После еден долг поен против Надал, типот буквално изгуби 5 гема по ред, заради тоа што неможеше да земе воздух од замор - немање на кондиција :D

За неконстаноста нема ни да зборам, кловн....

Член од
18 јануари 2012
Мислења
619
Поени од реакции
947
Мене искрено Монфилс ми е еден од омилените, многу ми се свиѓа неговиот стил на игра, баш онака атрактивно, и колку трча по терен, се труди и има голема волја за победа.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Мене искрено Монфилс ми е еден од омилените, многу ми се свиѓа неговиот стил на игра, баш онака атрактивно, и колку трча по терен, се труди и има голема волја за победа.
Ако под атрактивност подразбираш забивање топки како кошаркар....
Јас лично не можам да го смислам човеков. Шарлатан невиден. Повеќе се глупира отколку што игра тенис. Ако вакви се множат во тениската игра, тенисот сосем ќе го изгуби стилот и приматот како најкласа спорт.

Инаку гледам никој не го спомнува инцидентот со Налбандијан. Одамна не сум видела тенисер да здиве на терен. Штета што не можам да најдам снимка каде што почна да мава рекети од земја.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.958
Поени од реакции
16.314
Нешто повеќе испаднаа ама сепак лесна победа за Нолета.Луѓе ептен тешко да се најдат хајлајтси од мечовите бе, увек е така на аустралиа опен
Се наоѓаат, има специјален канал на јутјуб.. квалификациите ги пренесуваа таму.

:vozbud:

Член од
18 јануари 2012
Мислења
619
Поени од реакции
947
Ако под атрактивност подразбираш забивање топки како кошаркар....
Јас лично не можам да го смислам човеков. Шарлатан невиден. Повеќе се глупира отколку што игра тенис. Ако вакви се множат во тениската игра, тенисот сосем ќе го изгуби стилот и приматот како најкласа спорт.

Инаку гледам никој не го спомнува инцидентот со Налбандијан. Одамна не сум видела тенисер да здиве на терен. Штета што не можам да најдам снимка каде што почна да мава рекети од земја.

Секој си има свое мислење, мене ми е сладок, интересен, добар играч.
А за Налбандијан во тој момент имаше реклами и затоа нема никаде.
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 17:04 ---
http://www.youtube.com/watch?v=YmfVta9gDfE
а еве и Багдатис малце се изнервира...

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Фиш :facepalm:.
Гиралдо покажа ноќеска заби, во првиот сет играше доста добро каде што Ноле го почна мечот доста дефанзивно, Гиралдо и направи брејк, но одма беше вратен од Ноле, кој потоа почна да игра во своето темпо.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Вечер, топ мечој за играње/гледање. И то со каква еуфорија ќе ги гледам. Карлович - Федерер и Андерсон со Бердих. Лопез Ф. игра со Иснер.

Вчера со Лодра конечен тип и со Свитинг плус, бев добитен и ја отворивме сезоната. Вечер, се чека рипит.

И да, МАКЕДОНИЈА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :vozbud::vozbud:
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 23:06 ---
Вечер, топ мечој за играње/гледање. И то со каква еуфорија ќе ги гледам. Карлович - Федерер и Андерсон со Бердих. Лопез Ф. игра со Иснер.

Вчера со Лодра конечен тип и со Свитинг плус, бев добитен и ја отворивме сезоната. Вечер, се чека рипит.

И да, МАКЕДОНИЈА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :vozbud::vozbud:

Член од
24 јануари 2011
Мислења
33
Поени од реакции
6
Ide ova kako prenos na nekoj od makedonskive televizii,i ako ne ide na koj stranska televizija ide..? :))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom